Dusch & Serie

Ska stänga ner datorn för ikväll, gå & duscha och kolla serier inna jag ska slagga.
Godnatt!

Kan inte beskriva mig själv bättre.. hahaha


HAHHAHHAHAH


Hemma!

Kom nyss hem efter att ha handlat i Nacka Forum. Fick med mig ett par SKITSNYGGA byxor (hahaha käääär) och en shorta :) Sen drog vi och handlade mat och åkte hem, nu håller jag på att laga mat och sen blire duschen och senare.. No ideaaaaaa.. Update later!

Planerar dagen

Sitter i köket och käkar medans jag försöker planera dagen.. Vill inte direkt sitta hemma, men vi får se senare vad som står på agendan ;) Nej driver. Men imorgon kommer Adam hem från skellefteå så då blir de party party ;) Mohahha.. Och snart börjar skolan, ångeeeeest.
Puss.

"When the world says give up, hope whispers try one more time"


Någon vaken?

WTF gör jag vaken nu!?

Godnatt!

Gaaash, orkar inte lägga upp alla bilder ligger och halv sover i sängen, snark!
GODNATT!

Hemma efter en kväll ute!

Kom hem nyss och är supertrött! Bara deckade i sängen.. Var ute med några polare och satt och chillade, inget speciellt direkt, sen drog vi som sagt hem och nu ligger jag här helt slut. Ska duscha och käka lite innan jag ska slagga. Ska sova vid typ 11 eller nåt idag, haha.. Sover bort hela dagen annars :( Men mer update later! Då kommer jag lägga ut bilder som inte visats här, hihi ;)
Puss.

Seeeeegt!

Har legat i sängen hela dagen, Seeeegt som fan. Men ska snart tagga ut och möta en kompis ;) Har fixat en ny design iaf, hiss/diss?
Puss.

HAHAHHA såååå jag!


Dagens Låt!

Jag bara älskar den här låten, även om den inte är den nyaste, hehe. Men de är så mycket minnen så de är helt sjukt. Kärlek till den här låten!

Godmorgon!

Vadå jag vaknar nu och ligger som en jävla sill!? GODNATT!

Zzzzzz

Ska sova efter en soft dag. Trött som bara den :)
Puss.

Tjejkväll!

Nu åker jag mor Åb för en kväll med brudarna ;)!
Pussen.

Minnen ♥

Vad som en händer, så kommer ni alltid att vara mitt allt.

Ett filmtips!

För några dagar sen var jag på bio med mina babes. Vi såg "The devil inside" Tror den hette så, grym film, men kan väl lätt erkänna att de inte var så kul att gå igenom skogen sen, fyfan vad läskig film, hehhee.. Men rekomenderar den grovt iaf! Fast vet inte om den går på bio längre? Aja, kolla på den om den visas igen anyway ;)
Puss!



Mot stan!

För att möta Sara :D

Back on track!

Sååå nu är jag hos min pappa så kommer ha internet hela tiden :D happyface! As skönt! Så är back on track.
Ska precis göra en macka, haha typ kbry men ah.. Sen ikväll blir de ut med tjejerna ;)
Puss.

Sorry :/

Hej! Sorry att jag inte har blogg idag heller :/ min morbror kom hit idag igen och fixade med uttagen. Har varken haft internet eller chans att ladda datorn & mobilen :/ Men imorgon lovar jag att jag kommer skriva mer :D
PUSS!

Dagen!

Såååååå nu äntligen funkar elen och internet. MIn morbror och kussen var här under dagen och skulle byta ut alla kontaker och massa annat.. Aja så internet funkade inte på hela dagen och man kunde inte ladda sina mobilder och datorer, jag hände mig.. ah vet inte ens, kunde ju inte göra någonting övervhuvudtaget, satt och kollade in i en vägg i ett par timmar. Låter underbart huh!? Anyway så gick vi och köpte godis med lillkussesn, haha!
Bilder från idag:

Out!

NU: Ut med ett par polare ;) Skriver imorgon eller senare.
Puss!

Ett gammalt minne! ♥


Sista dagen på praoen..

Är nu slut, jag måste erkänna att vi hade riktigt kul vissa dagar där, som vi bara garvade oss igenom. Medans vissa var ett helvete rent ut sagt. Aja här får vi lite bilder från dessa veckor!
Puss!

Morrrn..

Asså fett irriterande, går upp vid 9 för att jag ska gå 20 över men då messar Carro och säger att vi börjar 11 -.- mmmmm awesome<333333333333333 Fml.
Aja slutar ändå 12 så ska till några polares skola då :) Men ah pallar inte blogg nu, fett arg, haha
Puss.

HAH creepy..



HAHAHAHHAHAHAHA


Så förvirrad att jag inte vet vart jag ska ta vägen..

Varför ska allt vara så fucking svårt!? Ena sekunden är allt så sjukt awesome medans nästa är depp som fan. Hur kan de ändras på två jäkla sekunder..? Till och från hela tiden. Att en sak kan fucka upp hela ens liv, fattar inte. Alla tankarna bara studsar runt i mitt huvud som några jävla studsbollar. Lite av tankarna får än på gratthumör medans de andra får mig att.. ah finner inte ens ord. De jävligaste med detta är att alltid kommer på samma gång! Varför!? "Så fort en bit av huset börjar lossnar, slutar de oftast med att hela huset rasar"

Dagens sanning!


Why so serious?

Va lite happy vafan :D :D

Godmorgon!

Vaknade precis och sitter i köket och käkar ;) Om en timme ska jag tagga till bussen för att möta upp några vänner. Vet inte riktigt hur jag ska hinna, haha så uppdaterar senare.
Puss.

Godnatt!

Dax att sova, ska fan upp 8 ;)
Puss!

Hhihiihi


Ännu ett möte..

Kollar på serier på internet och dricker Te. Har kollat runt efter lite grejer som jag ska köpa i helgen, nice ;)!
Farsan ringde nu och säger att vi ska gå på ännu ett möte.. hahhaa 4 ord: tar detta aldrig slut? Aja lite komiskt är de ändå. Fattar inte hur folk tänker ibland, men ah skitsamma :) hihi.
Aja ska fortsätta kolla :D
Puss.

LEEEEDIG!

Imorgon har jag studiedag, så sjukt jävla awesome :D Happyface x1000, haha not. Ska ändå upp klockan 8 för att åka med ett par polare till deras skola.. Igentligen undrar jag varför jag gör de men ah de är kul :D Men ah vet inte ens varför jag uppdaterar när jag inte har någon att säga..
Puss.

Gaaaaash!

Är så sjukt trött! Jag inte ens orkar uppdatera bloggen fast jag har datorn i knät, haha! Illa.. Aja inte hänt speciellt mycket idag, prao och sen sov typ. Inget intressant i alla fall.
Imorgon ska jag träffa några polare men mer om de senare ;)
Puss!

Dagens sanning!


Då, nu, föralltid. ♥



Semmeldagen?

Är de semmeldagen idag? Mamma köpte hem semlor som vi ska käka nu, asså yammie! :D Helt ärligt så gillar jag de inte sååå mycket men morsan har köpt hem så käkar väl ändåraaaa ;)

För övrig så var väl dagen helt okej :) Var först på mötet, inte bra assååå :( Fast ändå bättre än förväntat, hihi! Sen käkade jag med farsan och han körde mig till praoen där vi chillade ett tag, sen drog jag och mötte upp Sara och Roxy snabbt och sen hem..
Puss!

Så sant.


Wish me luck..

Nu åker jag mot den antagligen värsta dagen i mitt liv. Wish me luck!

Ångest!

Vaknade nyss och ligger i soffan framför tv:n och käkar frukost. Om en timme ska farsan hämta upp mig och vi ska åka på ett möte, mår illa och kan inte äta för jag är så nervös. De var jag sist också men då var de inte en lika stor grej, hur fan ska detta gå :(!? Orkar inte.. Aja uppdaterar när jag kommer hem senare..
Puss..

Godnatt!

Ska upp vid 9 imorgon men finns ingen anledning av vara vaken, så ah godnatt! ;)
Puss!

Tjeeeeeena!

Precis duschat nudåååå, är lite smått hungrig men de finns ingen mat :( Aja ska käka frukt och mackor och lägga mig och dega framför soffan ett tag tror jag ;)
Puss!

20 Februari!


Hemma efter ännu..

En prao dag, jag måste säga att den här dagen var ganska så chill ändå, vi fotade hundratals med bilder helt seriöst :D Askul! Har dock inte fått alla bilder än, kommer lägga ut dem här ;) Imorgon har jag ett möta klockan 11, herregud vilket ångest jag har, fml :( Aja ska hjälpa morsan att fixa käk.
Puss!

Mot bussen!

Så nu blir de att åka emot Gullmars och möta upp de andra för att sedan dra till Praoen ;)
Puss.

Kan inte sova..

Ligger i soffan, fett obekvämt men ah orkar inte föklara varför nu..
Alla sover.. Dax för mig att föröka sova ändå ;)
Puss.

Ta mig tillbaka..


Mot Farsta!

Jag åka mot farsta och mööte upp Adam och hämta lite saker som vi glömde där igår x) typ massa kläder och sånt. Sen efter de ska jag käka och sova ifall de inte händer något annat skoj, hihi!
Puss!


Soft dag!

Har varit och handlat med farsan. Skidor, pjäxor och en ny vinterjacka :D Wehoo! Den är mycket varmare än min gamla vita jacka så de kommer bli awesome på skidsemestern. Åker ju på lovet, vet dock inte vilka & hur många dagar men skulle gissa på 3 ;) Längtar som fan!
Nu: Duschen & film.
PUSS!




Hemma efter en..

FETT skum kväll. Den var helt okej som vanligt garvade vi oss igenom ännu en kväll, den blev dock inte lika roligt som jag hoppats på men ändå :) Vi hade kul och de som räknas. Men fick ångst så fort jag la mig i sängen haha. Kollar på massa videos från STG och min ångst kommer tillbaka, glädjetårar! Wehoo! Inget depp här inte, eller..
Jaja ska kolla lite AA så blir jag happy, hihi!
PUSS!


Johan fyllde år så Adam kom ut med tårta :D haha!

OMG jag är så jävla glad!

MItt depp är över :D WEHOO! omg vad töntigt mitt förra inlägg lät, haha! Men skitsamma ska börja fixa mig nu för en amazing kväll med de bästa! HAPPY FACE! :D
HAHA mitt depp gick över på 2 sek....
PUSS!

Tårarna bara rinner!

Nu kan jag inte hålla de inom mig längre, har burit på min ångest för länge. Min saknad är så otrolig. Orkar verkligen inte mer, fyfan vad illa jag mår. Detta låter som en liten skitsak men för mig har de varit mitt liv. 3-13, 10 år av mitt liv. Vännerna, tränarna.. livet. tårarna bara rinner och rinner. Alla gör saker man ångrar så de är inget jag kan göra åt saken. Tänker att de var bra tider, men fyfan vad jag ångrar mig. STG vad mitt liv, där jag mådde som bäst. Kommer aldrig glömma de tiderna.
Men jag är tacksam över de tiderna anyway, tänker inte förstöra den här dagen. Hoppas kvällen bli bra, den måste de, jag vill skratta, ha kul och dansa.

Dagen!

De har varit en fartfylld dag. Gick upp 9 och mötte Roxy halv 10. Skulle följa med henne på nån donken grej. De var faktiskt riktigt kul och jag garvade mig igenom denna dag ;) Vi var först på en föreläsning, sen fick man bullar, kaffe dricka och massa godis och skit, morötter! HAHA.
Efter de mötte jag upp Sara en stund och chillade lite, sen drog jag hem :) bra början på dagen och bättre kommer de att bli.
PUSS!




50 frågor.

1. Hur gammal är du om fem år?
Fyller 23 då.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Rebecca & Carro

3. Hur lång är du?
173 cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Oj länge sen jag kollade film? haha!

5. Vem ringde du senast?
Sara

6. Vem ringde dig senast?
Haha sara igen.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Fett nice!;)"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms helt klart.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda.

10. När såg du senast din mamma?
Ehm i Söndags?

11. Vilken ögonfärg har du?
Blåa

12. När vaknade du i dag?
Klockan 8! :(

13. Vilken är din favoritjulsång?
Tomten jag vill ha en egen jul :D haha!

14. Vilken är din favoritplats?
Hahaha.. vettefan alltså

15. Vilken plats föredrar du minst?
Men jag vene..

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag bor.. hoppas jag, i en egenlägenhet nånstans :D

17. Vad har du för mobiltelefon?
Jag har experia arc.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
En konversation, hahhaha!

19. Hur stor är din säng?
120? eller nåt..

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar..

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Hahah med!

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4, hihi

23. Har du åkt moppe nån gång?
Ja många! hahha

24. Vilka sporter har du gått på?

Fotboll, dans (typ allt möjligt), Tränade för STG.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Barfota i gräs, skor i snö, strumpor inomhus

26. Är du social?
Ja..

27. Vilken är din favoritglass?
Käkar sällar glass  men ah.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Men jävlar vad tråkiga frågor.

29. Tycker du om kanier?
Kan inte klaga.

30. Tycker du om kaffe?
Gott.. ibland.

31. Vad dricker du till frukost?
Fan vet jag.

32. Sover du på någon särskild sida?
typ alla sidor x) haha

33. Kan du spela poker?
Ja de klart.

34. Tycker du om att mysa/kela?
HAHA vad är de för jävla frågor.

35. Är du en beroendemänniska?
Vad innebär de?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej..

37. Vill du ha barn?
Nångång absolut :)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Nope..

39. Har du någonsin åkt ambulans?
De hoppas jag inte..

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
De beror på vart någonstans de är.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
mig själv :D nej men på dem jag tycker om och såå

42. Äger du dyrbara smycken?
Nej haha

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Kollar aldrig å tv..

44. Kan du rulla med tungan?
Ofta jag ens testar de

45. Vem är den roligaste människan du känner?
typ alla jag umgås med :)

46. Sover du själv?
Haha ja..

47. Vad har du för ringsignal?
Glad you came - The wanted.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
men nej.. eller säkert i nån låda i källaren.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Mitt täcke.

50. Flirtar du mycket?
Men nej..

 


Ja asså vi har kul på praoen..

 


Sitter på praoen

Jag och Carro försöker göra en hemsida till vår praoledare.. De kunde inte gå sämre helt ärligt. Vi kommer ingenstans, vi leker med Carros mobil istället :D Snart kommer Sara hit och vi ska käka Sushi till lunch ;) Okej kanske bör hjälpa Carro med hemsidan nu hehehe :$
Puss.


Förluuuust!

Kom hem nyss, matchen pågår fortfarande men vi blev stekta, tråkigt :( Iofs såg jag knappt matchen för låt och halvsov på en stol. Fett ovärt att ens åka dit, haha. Men jaja här är lite vackra bilder från ikväll.
PUSS!
Innan matchen.
Precis i början.
Efter 1/2 timme..

Just nu:


Wehoo!

Ligger i sängen och spelar Call of duty 2, med brorsan hehhehe! Skulle sätta mig och plugga nyss med helt från ingenstan hamnade jag här, hmm.. hur gick de till? ;)  Aja har inte tid att blogga nu!
PUSS!



HAHAHA vad klockrent!


Mot skolan!


Godmorgon alla!

Har sovmorgon idag, så grovt sköööööönt! Börjar 12.45 men slutar väl dock sent :( Aja spelar ingen roll. Ska iaf skynda mig hem från pluggetför att åka med farsan till några dart-matcher i stan, kuligt ;)! Vi kanske ska käka sushi till middag anyway, asså yammiiiiiiiiie :D
PUSS!
HAHAH orkar inte!

Ja men awesome..

Nu börjar grannen spela typ saxofon klockan 12 på natten, wehoo! Hur fan ska jag kunna somna till detta nu då!? Har redan grovt ont i huvudet och detta gör ju verkligen saken bättre :( ÅH blir fett irrirerad. Fick ett tips att jag skulle använda en kvast och slå i taket med, tok skurmoppen som gick av! Är de fredag den 13:e eller!? Godnatt!

hahahhaha trött!

HAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAH


15 Februari

Hade prao som vanligt, sen drog Jag carro adam & Robin till stan och kollade kläder och satte oss på donken ett tag ;) Dagen var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde!
PUSS!

HAHHAAH orkar inte!


Tillfällig header!

Har nu fixat en, som rubriken säger, Tillfällig header. Var lite trött på den innan så håller på att fixa en ny.. Garvar faktiskt lite varje gång jag ser denna, hahha! ;)
PUSS!


hahhahahah

Bilder från idag!

Detta ska alltså föreställa ett B..
Hoppade lite snett..  hehheehe

Känslan när pappa kommer hem och..

Ger mig två nya spel till mitt xbox :D Haha vad töntigt de låter, men nu har jag något att göra hela kvällen, tack som fan farsan! 
PUSS!




In mot stan!

Nu ska jag åka in till stan och möta upp några polare och käka lunch ;) Updaterar senare!
PUSS!


HAHAH känner igen mig lite.....


Sitter och..

Kollar igenom massa gamla bilder, fyfan säger jag bara.. Tänker inte ens lägga upp de värsta här.. hahha. Har aldrig sett något värre helt seriöst! Aja de är ju ändå minnen så ;)
PUSS!





Segt!


Kom nyss ut ur duschen och ska göra en macka och kolla någon serie ;) Imorgon börjar vi 2 så då blire stan med ett par polare och käka. Sen dra till praoen i två timmar, känns ju iofs lagom värt, haha.
PUSS!


Btw, i'm wearing the smile you gave me.


Passar på att..

Hålle rpå att leta efter ett kort i mitt rum och kom på en awesome ide, att jag kna städa samtidigt, för när jag städar brukar ju saker komma fram? Och om den nu är här så lär jag ju hitta den :D

Idag åkte jag till Farsta och mötte upp Vickan när hon kom på att hon skulle övningsköra x) asså mmm, haha! SÅ vi drog till Årstaberg där hon skulle köra hem ifrån och jag tog bussen hem och käkade ;)
PUSS!





Sååååå sant!


VAKNA!

LIgger i soffan som vanligt, haha! Väntar på att Vickan ska vakna. Hon skulle ställa alarmet på 10 men jag vene, tror nog inte de ringde? HAHA de roligaste är atyt hon aldrig vaknar av sina alarm x) SJälv har jag vatt vaken sen 10.. Skit segt!

Alla hjärtans dag!


Jahapp, idag är de iaf Alla hjärtans dag. En mysig dag för många människor, dock kanske inte lika mysig för de som inte har någon att dela denna dag med :(! Får bara ångest av den här dagen.. vad jag ska göra idag har jag ingen aning om, får se senare efter praoen vad som händer :)
PUSS!

I fredags..

HAHA i fredags (tror jag!?) följde jag med Adam till stan efetrsom han ville hitta lite fina kläder till helgen. Vi gick runt och käkade och pratade o.sv.. Sen gick vi in på olika affärer (Kan ju erkänna att jag hatar att shoppa och kolla affärer, typ de värsta jag vet) Aja vi hittar lite fina kläder till honom men vissa var kanske inte så JÄTTEFINA HAHAHAH
Aja, efter en stund i stan åker jag till roxy och saras skolan (Adam följde med) Sen drog vi alla hem.. En intresant fredag alltså ;)
PUSS!

Dagens citat!


Ändrade planer!

De blir att vara hemma istället för att gå ut! Rätt skönt faktiskt eftersom jag fryser hela tiden och har ont i huvudet, så får ha en myskväll för mig själv ;) haha! Nej men ska typ duscha, kanske äta och sen Godnatt x) Är som tur var ledig imorgon så de kommer bli en lugn och skön dag.. i hope ;)
PUSS!



Två snygga bilder från praoen!

Rest In Peace!


Lång dag!

Började dagen med att möte upp Roxy och vi åkte till Liljeholmlen och mötte upp Adam och Johan, käkade lite och sånt innan de fortsatte mot stan :) Mötte upp Sara också i Sunbyberg och vi åkte vidare till Handen för att byta tåg tillbaka ;) Sedan fortsatte de till Skärholmen medans jag taggade hem, sååå trött!
Så har legat en timme och halvsovit framför datorskärmen, ska ner i tvättstugan med morsan och hjälpa hemme att bara upp all tvätt innan de är dax att gå ut igen ;)
PUSS!

Dagens citat!


Off we go!

Så nu måste jag springa till bussen för att hinna in till stan innan Statist grejen.. Ställer fortfarande frågan till mig själv.. "Varför åker jag ens med?" Aja är väl lite för snäll ibland ;) HAHA!
PUSS!

Gårdagen + dagens planer.

Igår åkte jag och Sara till alvik och  mötte upp Ale, Julia och Matilda :) Vi satt på donken i tre timmar och bara snackade, spottade godis på varandra delade med oss av våra livshistorier ;) De var iaf en mycket lyckad kväll ;) Städaren blev iofs jävligt lack att de log godis och skit över hela golvet, hihihi!

Idag ska jag iaf möta upp Adam och dra och käka, hade ju lovat att följa med på han statisk grej.. han vill ju inte gå själv, haha!
HAHA ibland orkar jag inte med dig! Men ja de är väl mina planer för idag, kanske möter upp tjejerna senare de beror helt på om morsan vill att jag ska hjälpa henne idag elle rinte :)
PUSS!


Trööööööööött

Är sjukt trött och ändå så somnade jag vid.. 11? HAHA sovit i 11 timmar typ. Aja idag ska jag träffa vickan iaf eftersom vi har en ledig dag 

HAHAH vad hemsk!

HAHAH orkar inte!


Seg dag!

Denna dagen har varit sjukt seg. Inte hänt någonting.. Har inga planer för senare eller någonting, fett övärd dag än så länge! Ligger i soffan och degar med datorn, tror jag legat här i tre timmar nu, HAHA kul liv ;) Ingenting roligt har hänt heller så märker att detta inlägg inte har någon mening över huvudtaget x)
PUSS!



Kärlek!


Dagens Låt!

One Direction - One thing

Be happy for this moment. This moment is your life.

 



Godmorgon höhöh!

Vaknade nyss upp i soffan av någon konstig anledning.. Hur fan hamnade jag där!? HAHA Aja gårdagen var rätt värd måste jag säga :) De var skönt att de var så nära mig så tog bara 10 minuter att gå hem :) De var mycket roligare  än jag trodde :D Vi fotade inte såååå mycket men några bilder har jag.

Skön dag!

Kom hem nu efter ett jätteskön dag :) Vi chillade mest på praoen, typ handlade mat och postade brev o.sv..
Just nu hjälper jag morsan med maten och städa. Vi fick städa hela dagen på praoen också men de är kul så klagar inte :D
PUSS!



Dagens Låt!

Norlie & KKV - Tröjan du hatar

When it's cold outside, there's no need to worry cause I'm so warm inside

Sovit gott?
Vaknade för ett tag sen av att jag höll på att frysa ihjäl, går upp och kollar.. -15!? Åh herrejävlar säger jag bara. De här är inte okej, har inte ens en varm jacka.. mmm..
Ska iaf ta och åka till praoen om en halvtimme :)
PUSS!

HELG!

Sitter och lyssnar på lite musik och planerar morgondagen. Försöker få tag på Adam men han vägrar svara i telefonen.. Aja bara 1 dag kvar på praoen innan helg, grovt skönt faktiskt, sen är de bara 2 veckor till på praoen innan lov! Ännu bättre :D Ska iaf försöka sova ordentligt i natt, sover ju på soffan nu mera eftersom jag fått så ont i ryggen av min egen säng + att man måste ta sats för att komma upp där, hopplöst ;) Men känns lite som om jag sover bättre när jag sover på soffan, random!

PUSS!

 


Awesome dag!

Kom nyss hem efter mitt möte, HAHA, vilket jävla skämt de var. Tog 4 minuter..
Aja de var en awesome dag på praoen, vi fotade massor med bilder ;) Sen satt vi och töntade oss i webcamen, skämmit som bara den.. Ni får fan inte se dem, men kan lägga upp de andra om ni vill, haha!
PUSS!








Dagens Låt!

Hot Chelle Rae - Tonight Tonight

Taggish till bussen!

Sitter vid dator och nördar lite, haha! Ska tagga till bussen om några minuter för ännu en dags praktik. Vid 5 ska jag på ett möte i skärholmen också, fyfan säger jag. Ångest som bara helvete! Fan.. Aja ska gå men blir update någon gång under dagen!
PUSS!

MOHAHAH!

Har nyss käkade lite med familjen, slutade med att morsan skulle kolla att brorsan kunde allt inför provet.. Han är fan precis likadan som jag var.. Han läser samma NO-bok, samma sak som jag jobbade med. Han kunde inte ett skit, stackarn.. Men ändå fett kul HAHA, han klagade alltid på mig så nu är du payback :D Nejdå, men hoppas han får G iaf :)
Nu: Duschen, sen kolla på nån serier tills jag deckar :)
PUSS!

Ännu en sexig bild från idag. Love you babe!

Gamla vs Nya!

Omg, vilka minnen jag hittade på min dator, haha! Jättegamla bilder, vissa är dock nya men hoppas att ni ser vilka ;)
PUSS!












De här ska jag göra!

Detta ska SÅ genomföras, skiter i.. Ska inte planera bara åka till Arlanda en vacker dag och köpa en random biljet och åka.. HAHA fyfan vad skönt :D Nästa gång jag är med några vänner så kanske vi vipps, hamnar på arlanda? hihihi

Käkar!

Kom hem nu och sitter och äter lite innan jag ska ut och möta Sara en snabbis :) Jätte flumm dag på praoen måste jag säga.. Jag och adam satt och dog åt oss själva, hehe.. Medans Carro och Rebecca arbeteade, förlåt! :D Men vissa saker var skjukt roliga, Carro garvade i år typ! ;)

HAHAHA, orkar inte!


Alltid 100 bilder framför spegeln som är i hallen..

Carro var lite trött på att arbeta ;)
HAHAHAHAH fyfan... kul på jobbet? not really..


NO DEAL

Ligger och degar i soffan, funderar på att göra en macka, jag och Sara bestämde oss för att skita i våran deal idag! Asså igentligen borde jag hoppa av glädje, har inte ätit ris, potatis eller någonting på typ? 1-2 veckor? :O Men Jag vene, de känns typ konstigt så åt inte ris när jag kom hem fast vi fick :D Men kan iaf äta ordentlig med frukost, hihi! Jag är ju van att bara äta mackor annars :) Så ska nog gå och göra nåt jag inte ätit dessa veckor..
PUSS!


Home sweet home..

Kom hem för ett tag sen och sitter vid datorn och fixar mmed lite bilder och kollar på några serier :) Ganska chill dag men ändå fett jobbig, jag åt iaf en fett got sallad till lunch :D medans de andra käkade pizza..
Visst ser den god ut? hihi
Morsan är på G hem och vi ska käka lite sen få vi väl se vad som händer efter de ;)
PUSS!



Dagens Låt!


Norlie & KKV - Tröjan du hatar


Godmorgon!

Sovit gott? Jag har fett ont i ryggen, haha!
Men måste skynda mig att fixa i ordning allt för ska strax åka ;)
PUSS!

Godnatt!

Ska stänga av datorn ich kolla på tv lite innan jag ska sova så säger Godnatt med denna bild från Spanien i somras ;)

HAHAHA galet vad de här stämmer in på mig..


En bild från praoen..

Hihi söta cheyer ;)!

<3


Dagens Låt!

Hot Chelle Rae - Tonight Tonight

Äntligen hemma!

Kom nyss hem och är typ helt slut, skönt att första dagen av praktiken är avslutad. Kändes som år att sitta där inne i hans fotostudio. Vi satt vid hans dator hela dagen, sjukt segt.. HAHA och de första jag gör när jag kommer hem är att sätta mig vid datorn.. hmm.. ;)
Nu ska jag iaf hjälpa morsan lite med maten sen vet jag inte vad som händer..
PUSS!



Godmorgon!

Idag är första dagen på praktiken, kommer jobba till 5-6 typ så lär inte bli något inlägg tills jag kommer hem, då visar jag också bilder av dagen :)
PUSS!

Trött som fan

Har varit sjukt seg/trött hela dagen så har inte orkar blogga faktiskt men kan berätta lite om dagen nu ändå :)
Mötte upp Röx vid 12 nångång sen drog vi till Skärholmen för hon skulle köpa nån ansiktskräm. Efter de drog jag hem och käka sen mötte jag upp Sara och drog till Solariumet ;) Sen bar de hem igen och chillade lite innan jag drog ut med Sara igen för att handla till nån muffin grej :D
NU ligger jag här och är helt slut, kommer somna när som helst.
PUSS!

MOT SOLARIUMET

Ska möta upp Sara nu och åka och sola! ;)
Update later!
PUSS!

HAHA vad klockren!


Dags att rulla!

Ha en awesome kväll alla! :)
PUSS!

Kvällens outfit!

Jag bestämde mig för att åka till Adam anyway, detta får blir kvällens outfit, nu är de bara smink och att platta håret kvar innan jag åker! :)

Kvällensplaner..

Jag ska igentligen dra till Adam men vene om jag orkar.. Ska höra med Vickan om hon ska dit, annars tror jag jag stannar hemma faktiskt. Men får se om jag dra eller inte, de blir update om de senare när jag snackat med alla ;)
PUSS!



Gårdagen!

Igår var jag först med Sara och Roxy innan jag åkte för att möte upp Andreas. Vi drog hem till mig och kollade lite film och lyssnade på lite musik innan vi deckade typ ;)!
Vi vaknade, somnade om hela morgonen x) Sen gick vi upp och gjorde pastasallad utan pasta :D haha, men vi hade salami och grejer i istället så de blev fett gott ändå :)

NU: Duschen, update later! :)

Har lite smått panik

Ligger i sängen och lyssnar på musiken samtidigt som jag försöker planera kvällen.. Har panik!? Ska iaf möta Andreas vid 9 typ, men sen då? x) Har no idea vart vi ska vara haha! Aja hoppas att de löser sig :)

Idag åkte vi som ska praoa till vår handledare och snacka lite med han, sen skulle jag och Adam tillbaka till skolan för at tlämna in våra lappar så vi kan få rikskuponger till lunchen, men hon i receptionen var inte där.. asså mm jättebra.. Så vi får åka extra tidigt på Måndag morgon för att vi ska till skolan först, haha!
PUSS!



SITTER OCH GARVAR FÖR MIG SJÄLV!

1. Roxana vadå Sussie, tack då!
2. HAHAHAAHH orkar inte

Men fan!

HAHA har suttit och ringt runt till alla angående prao! Ringde till vår handledare idag och han sa att vi skulle jobba från 10-18 haha! Jag orkar inte! Varken Viktoria eller Rebecca kan, efter som de har dan och handboll :( Så vi ska åka till honom på lunchen och snacka med han, lite irriterande måste jag säga :) Hade hoppats på att få sluta vid fyra anyway ;)
PUSS!



Svar;

1.     Vad vill du jobba med i framtiden?
Jag har faktiskt inte bestämt mig, skulle nog vilja jobba som en fotograf , men annars har jag alltid drömt om brandman HAHA!

2. Vad är din högsta dröm?
Att få resa lång bort och bara umgås tillsammans med alla de människorna som jag älskar.

 

3. Vilken är din favorit låt just nu?
I like it like that - Hot Chelle Rae

4. Vem är din största förebild?
Oj hehe svår fråga! Mm.. jag vet faktiskt inte jag ser upp och har rätt många förebilder x)

 

5. Vad ser du mest fram till i år?
Åh, sommaren tror jag, hoppas på att få åka utomland med massa kompisar, hihi!


 

6. Vilket är de tråkigaste ämnet i skolan? Haha (a)
Vart ska jag börja? Matte, och svenska typ.. och natur antar jag x)

 

7. Bästavänner?
Sara, Roxana, Viktoria & Adam måste ha vara mina närmaste kompisar, hihi!




 

8. Får du verkligen dricka för dina päron? blir inte dom oroliga?  xO

Ja upperbarligen, haha! Antar att de inte är sååå oroliga..

 

9. Favorit maträtt?

Just nu kan jag väl inte säga nåt annat än morötter.. Annars tacos! Wehoo!

10. Vem är bäst, underbarast, snällast, roligast, och börjar på V?

Hmm.. på V.. nej förlåt med kommer inte på nån.. Kanske Viktoria? Hahhaha

 

11. Gillar du Gandalf?
Asså sagan om ringen är min favorit film, eller alltså alla de där tre.. men ja han är väl cool?

 

12. Vad går du för linje på Gymasiet? trivs du med ditt val? :)

Jag går Media på John Bauergymnasiet, jag kan väl säga att jag inte hade valt de om jag fick chansen att välja om i nuläget.

13. Hur gammal var du när du åt en cheeseburgare för första gången?
Asså HAHHAHA jag orkar inte med dig! Men kanske.. men fan vet jag x)

14. Hur känner du för Liridon? Är de mycket ilska?
HAHAHHAHAH mår du bra eller!? Men ja, efter allt som hänt så mmm jättemycket x)

15. Avslöja 3 saker om dig själv
1. Jag har sömnproblem.. Kan inte sova när jag är ensam.
2. Jag Älskar att skriva, noveller böcker allt..
3. Jag är jävligt tacksam att jag har de vännerna som jag har :)!


16. Har du tumblr? :) Du borde skaffa de annars :D 
Nej har har inte de faktiskt.. kanske nått man bör skaffa då ;)!

17. -Ibland verkar du ha ett litet smått förvirrat o lite aspergit beteende. Så ni till frågan, har du asperger eller har du

Nånsin funderat över att ta en diagnoss för de?
HAHA, nej jag har ingen sjukdom över huvudtaget x)




When nothing goes right go left!

Åh nu har jag den där känslan igen.. När ingenting står rätt till. När de bara känns som om allting går åt fel håll och att man blir "motarbetad hela tiden" hatar den här känslan av hela mitt hjärta. Varför ska de vara så för!? Men de som är de värsta är när folk frågar.. De är ju inte direkt så att man vill besvärar alla andra bara för att man själv har problem. Jag skulle aldrig göra de iaf, särskilt inte ifall de var någon som frågade om något var fel, då kanske personen i fråga skulle bli lite nere.. och då mår man ju ännu sämre att man har gjort någon annan deppig.. You got it? :)

PUSS!


PASSA PÅ ATT FRÅGA MER!

Du kan fortsätta ställa frågor, svarar på alla frågor 22.00 ikväll ;)
PUSS!

...

Jag vet inte hur jag lyckas, men jag är alltid hungrig vafan! ;)
PUSS!


ÅNGEST DAG!

Är på Mentorstiden i skolan, Seeeegt! Snart är de lunch iaf.. blir väl rivna morötter och mjölk.. jammieeee not!
Sen är de svenska så jag slutar 4 ångest dag! Jag vill igentligen hem nu och somna så jag vaknar upp och de är fredag :D Hatar den här dagen hihi! Får se hur kvällen blir, update later!
PUSS!

FRÅGESTUND!

Nu tänkte jag ha frågestund här på bloggen. Fråga på bara så kommer jag svarar på era frågor Imorgon klockan 22.00 :)
PUSS!

2012!

Jag tänker börja detta inlägg med att säga att detta år har börjat jäkligt bra! Jag är glad över allt som hänt sen slutet av förre året :) Jag kommer spenderar detta år med de som jag älskar och som älskar mig. Jag kommer göra som denna bild säger:

Detta år ska bli minst 10 ggr bättre än vad 2011 var:
De var ett misslyckat år som jag tillbringade med folks osm jag inte älskade.. hela detta år var jag som instängd.. usch ångest ggr 150.. Men nu är jag bara glad att detta år har varit så awesome :)
PUSS!



I Like It Like That

Hot Chelle Rae - I like it like that
Jag har fortfarande inte börjat städa.. hur lyckas jag!? Jag gick och hämta damsugaren och skulle precis börja men de slutade med att jag ligger här och lyssnar musik och bloggar istället för att städa.. Fattar inte varför hur kan jag inte ha börjat damsuga? Aja nu orkar jag inte.. Ligger ju här och har redag försökt städa så nu ger jag upp.. Tar väl de imorgon istället :)
PUSS!

Städa städa städa

Ligger i sängen och kollar film samt nördar lite framför Facebook. Imorgon är de en rätt så chill dag med mentorstid och Svenska :) Sen är de Fredag! Wehoo! Längar ;)! Hoppas den här helgen kommer att bli den bästa på länge! 
Anyway så måste jag städa mitt rum nu igentligen.. Inte för att de är sååååå stökigt men har saker på alla möjliga ställen så blir typ irriterad på mig själv för att de ser ut som de gör, pappa kommer ju in i mitt rum och klagar 24/7 och jag pallar fan inte med han gnäll just nu så går och hämtar damsugaren och uppdaterar senare! :)
PUSS!


De här är bara såååå sant!


Så sant!

Jag tror nog att detta händer mig ungerfär 180 ggr per kväll.. Ligger alltid med tele i handet över mitt huvud och sen.. Pang så ramlar den i mitt ansikte.. Kul!
PUSS!

Kom nyss hem!

Tjenaaa! Kom nyss hem efter en rätt chill halv dag i skolan ;) Fett ovärt igentligen men aa, fixade ju mina APU papper anyway, för de är ju prao nästa vecka, och tre veckor framåt sen är de lov :D fyfan vad soft! Vi är 5 som ska proa på samma ställe, kommer bli awesome :) Hos något fotograf inne i stan, wehoo!
PUSS!



RSS 2.0