Vänskap är fan de viktigaste man kan ha!

Som rubrikern sa så är väskap fan de viktigaste man kan ha. Att man ska ha vänner som alltid finns där och kan stötta dig när du behöver de som som mest. "Älska mig som mest när jag förtjänar de som minst för de är då jag behöver de mest"
Anyway vet inte varför jag skrev de där över, men aa nice :)
Idag började jag bråka med farsan som slutade i att jag drog därifrån efter ett ett långt bråk, som tur är fick jag komma hem till Roxy! Tack! :D Vad hade jag gjort annars!? Sara kom dit också :D Glömde dock helvetes morötterna på bänken i köket :( Men aja..
Nu är jag hemma iaf och allt är väl relativt lugnt :)
PUSS!

Chill hos Roxana!

Sitter just nu hemma hos Roxana, blev lite strul hemma, men de kan jag berätta om i nåt inlägg lite senare ;) Aja jag sitter och nördar facebook medans hon pluggar fysik, roligt! Men ska hjälpa henne lite.. NOT! Men pallar inte skriva mer, hehe!
PUSS!


Oldiiiiiiiiiiiiiiii

Sitter i skolan!

Sitter just nu i skolan i ett grupprum med Adam, Vickan, Carro & Becca :) Vi sjöng för Adam i klassrummet nyss.. Hahha så kul! Han blev lite irriterad :D mohhahah! Aja anyway alla sitter och osoccar vid datorn, trevligt ;) Vi kollade igenom gamla bilder som vickan har på sin dator ifrån 1:an.. asså ingen kommentarar, måste varit bland de västa jag sett i mitt liv, men kan visa er en :D
PUSS!


Hahah vi är så snygga..

GRATTIS ADAM!

Grattis Adam på den 19-års dag :D Ha världens bästa dag ♥
Vi SKA sjunga för dig i skolan!
PUSS!





Min och Saras deal!

Jag och sara har ju som sagt gjort en deal därför att vi båda vill gå ner i vikt. Typ tre kilo eller nåt? Jag vill väga 50/49 så nått kilo måste bort! I våran dela är de detta som gäller:
- Ingen potatis, ris eller pasta.
- Gå 5km två gånger i veckan.
- Inget bröd.
 Sen var de 150 regler till vafan men orkar inte ens tänka på dem nu!
Jag och sara lever alltså på sallad, men de är ju gott så varför ens klaga ;)?
Jag lever dock på mina morötter äckligt men mättande som fan! Ja men önska oss lycka till
PUSS!


Sara.. Palmyra då!?!?!?!? 

No internet

Hej!
Sry för att jag inte har uppdaterat men har inte haft tillgång till varken dator eller internet idag.. Men jag kan berätta om min dag iaf för er som nu läser, hehe! ;)
Jag kom till skolan vid 9 och fotade lite i studion sen drog jag vidare till Sara och Roxys skola vid 12 då jag slutade :) Vi chillade väl där till 4 nånting innan  vi drog hem. Jag och Sara har gjort en liten deal som jag berättar med om i  nästa inlägg så häng kvar ;)
PUSS!


Fick tröjan av Sara också.. tack babeeee!

Segt!

Ligger i sängen och kollar AA, spännande! Var ute lite förut också skulle handla och lite sånt :)
Imorgon är de bara en lektion i skolan så slutar 12.45, efter de vet jag inte vad som händer, no plans ;) Men jag har helt seriöst ingenting och skiva så..
PUSS!


Hellu 2010



Dagen

Jag mötte upp Sara och Roxy i valla och drog vidare mot Farsta för att möta upp Adam en snabbis! Roxy ville också köpa sitt älskade godis och sånt så fixade allt samtidigt :) Sen tog adam massa snygga bilder såklart ;) Efter de drog vi hem typ.. Haha rolig dag ;)
PUSS!







Ja eller alltså vi har ett liv.. lovar!


Gårdagen i ett nötskal!

HAHA, nej men nu ska ni få höra en historia som ni sent kommer glömma!
Igår var vi hemma hos Adam och hade en riktigt jävla kul kväll! Tack Adam för att vi fick komma :) Dock förvandlades denna kväll till en ångest kväll gånger De spårade lika lagom mycket och vissa log på golvet medans andra dansa och några pratade :)
Jag, Sara och Roxy dansade till den bästa låten och skrek lite.. hehe! Men sen vid 11 skulle de dra ut och klubba eller nåt så vi gick till tuben och åkte till slusen och käkade på donken.. Eller nej BACKA BANDET:
Jag sara och roxy gick på tuben och de som hände där stannar där säger jag bara! Jag bör nog inte skriva ut de här sååååå.. Men sen när vi kom till Slussen gick vi och kolla våra saldon på kontot.. 0-0-0 så nej ingen donken :(
Då tog vi tuben hem istället :)
Ja de var väl kvällen de! Har aldrig garvat så mycket som jag gjorde på tuben, tjejer ni fattar :D mohahhah!
PUSS!
Jag har bett att få bilder och så av Johan så när han skickar dem så kommer VISSA bilder upp ;)

TAGGA!

Nu har jag fixat allt och ska precis gå hemifrån ;) Jag är superglad för de här komme rfan bli bästa kvällen på länge dudes! Men ah har inte tid med den här skiten.. Men ni kan få lite sexiga bilder att kolla på bara för att jag är så snäll!
PUSS!











Någonting jag inte visste!


It's easy to believe someone when they tell you exactly what you want to hear.


HEMMA

Så nu kom jag precis hem efter att ha fikat på Helenas jobb med Sara, Roxy och Chami :) De var fett mys! Är fett trött nu så ska dega framför tv:n och äta lite. Btw hur kan jag äta mer!? Är igentligen fett mätt.. hate my life :( Närå.. men sen måste jag duscha och fixa mig inför kvällen också :) Kommer bli awesome, Vickan kanske kommer också, länge sedan man träffade henne fan :) Aja... Går i ide ett par timmar.
PUSS!



Uppe med tuppen!

Godmorgon!
Morsan väckte mig nu så ska käka frukost och sen ringa Sara för ska typ hem tille henne innan vi ska till Helena :) Men får ringa sen se om de blir som planerat. Är iaf sjukt trött.. Varför bad jag morsan väcka mig 8!? HAHA, fattar inte vad jag håller på med ibland.. Omg! SARA är du vaken!? Tänk om hon vaknar 12.. Nej de här händer inte x) Aja mackorna ropar på mig i köket :)
PUSS!

HAHAHA så jävla bra!


Bad decisions make good stories!

Tänkte börja skriva ett sånt där inlägg med massa känslor och sånt shit iblandat.. Ni vet? Men jag antar att de inte är så intresant att läsa om + att de brukar bli fett deppigt här i bloggen då också. Ah men nej.. Jag lyssnade lite på radio, den var på i köket så hörde musik från den när jag skulle gå till hallen och fixa en sak. Efter ett tag hör jag en låt som jag känner igen så går närmre för att lyssna vilket de var..
När jag hörde vilket de var så sa de bara POOFF! sen hade jag hela mitt liv i ett bildspel i huvudet.. Skulle inte ens kunna skriva ner alla de minnerna med en bok. Den är så fin :) Ni har väl också känt så antar jag? Att ni hör en jättegammal låt på radion och just den låten kopplar ihop med ett speciellt minne från länge sen? :) (Sara jag tänker på dig när jag skriver de här, haha)
Undrar ni vilken låt de är? hihi tänkte väl de ;)
PUSS!
Fireflies - Owl City

Asså jag är verkligen sämst jag börjar detta jävla inlägg med att säga att jag inte ska skriva böcker.. Slutar ä ndå med att jag skriver ner mitt liv här.. Hur orkar jag med mig själv ibland!?

HELGENS PLANER!

Lördag:
  • 1. Först möta upp några vänner och sedan dra vidare till Helenas jobb och chilla lite medans hon jobbar ;)
  • 2. Riksserien och hjälpa morsan medans de är matcher och skit (Men bara om jag verkligen inte har något bättre för mig, haha!)
  • 3. Hem och duscha och fixa mig, sen möta upp folket och dra vidare till Adam, hoppas att vissa personer verkligen kommer :( Fast tror dessvärre inte de..)
Söndag:
  • Sova hela dagen
  • Städa mitt rum
  • Plugga!

Asså tagga inte söndag.. Ångest dagen nummer 1.. Grejen är att inget jag har skrivit på Söndags schemat kommer att hända.. Jag kommer gå upp 10 sen träffa någon ;) Saker blir ju aldrig som jag planerar anyway.. bra ibland :)

TAGGA HELGEN!

Åh är så sjukt taggad för imorgon! De kommer att bli så awesome! Hem till Adam och fira han! Om fyra dagar blir han 19 ;) TAGGAAAA! Hoppas de kommer bli bäst helt seriöst ;) Idag är ändå en seg kväll.. Ligger i sängen och kollar film och degar.. INgen som kan ses eller!? Tråkigt som fan!
PUSS!

Skillnad!

2011
2012
HAHA, någon skillnad? ;) Jag ser just nu att de var mycket finare med mörkt.. eller? :o Jag tycker inte att de var finnt i Oranget eller vad fan de är för hårfärg alls! Hur kunde jag gå runt med de i två år typ? Jag skäms lite fan. Inte finns någonstans! Men de kanske bara är för att jag har tröttnat. Komme rinte färga ljust på ett tag nu iaf.. :) Dock så ska jag lägga en till svart/mörkbrun färg på mitt hår för sist så räckte inte färgen.. HAHA fail! Lyckad alltid missa vissa ställen i mitt hår :( Men jag är riktigt nöjd ändå fan!
PUSS!

Jag känner för att göra något galet!



I'm glad you came!

Nanananaaaaana nanananaaaanaaaa!
Sitter och sjunger så vackert till musik, messar och kollar film samtidigt, hur lyckas man!? Aja stackars grannarna säge rjag bara, låter asbra när jag har lurarna på mig, men så fort jag tar avmig dem så låter de riktigt jävla illa.. Fan! Aja var i skolan idag och hade idrott, sen drog jag till lilje och mötte up Sara och Chami och vi rullade vidare till Sara innan jag sen drog hem :) Lyckad dag, hoppas kvällen blir bättre :) Jag kanske inte får dra ut ikväll eftersom de är fekke imorgon ;) Men annars drar jag väl hit nån :)
PUSS!
Glad you came - The wanted

Kvällens låt!

Ansiktet - Äckligt

Strul igen!

NU har jag inte kommit in på blogg.se IGEN. Jag fattar inte.. 'är de bara så här för mig eller för er också? Jag blir fett irriterad, ska börja göra tidsinställda inlägg vafan ;) haha!

Anyway.. Har bnara varit i skolan idag, Roxy och Sara kom dit sen drog vi till deras skola för Sara skulle ha utvecklingssamtal :) Sen åkte jag hem och chillade galet. Imorgon är de Idrott och Matte B som står på schemat :( asså FML! Men man har alltid kvällen att se fram emot! ;)
PUSS!



Mys!

Kllar på film och  äter chips ;) hihi tjock jag känner mig, hehe! Idag har de inte hänt så speciellt mycket.. Chillat med vännerna bara, studiedag! Love my life ;) Imorgon är de däremot skola, buhu.. Men de är iaf en dag närmare helgen, wehoo! Adam fyller år på lördag.. eller nej på Tisdag men vi ska fira han i helgen ;) Fekke all night long hahah.. men nej hejdå!
Mitt och Roxys hår.. bytte nästan hårfär ;)!

Godmorgon!

Ska just tagga ut ett tag nu :) Vi hörs sen.
PUSS!

Bad update!

Asså nu har jag inte updaterat på hela dagen, dålig jag är! Men har träffat några polare och färgat håret :D Omg vad glad jag är! De är skitfint! Hoppas jag.. Men jag ville verkligen inte i början, inte för att jag trodde att de skulle bli fult, utan bara för att jag hatar att färga mitt hår, tycker de är jobbigt like hell. Som tur hade jag ett proffs som egen frisör ;) Thanks babe!
Men här är en För/Efter bild:
Vad tycks..? ;)

Ligger i soffan och lyssnar på musik med högsta volym, livet äger! ♥

Livet ät bara så skönt ibland, Ligger och funderar på livet och pumpar musik på högsta ;)
PUSS!



Awesome dag dudes!

Halloj, är hemma nu efter en dag med brudarna! jag mötte upp Adam vid 12 och åkte till BRK och träffa sötisarna och chillade där tills de slutade, sen åkte jag, Chami, Sara och Roxy hem till Sara och chilla galet! :) Åt lite kladdkaka fett gott!
När vi skulle dra fick Chami och roxy för sig att hoppa i snön och göra snöänglar ;) Video kommer upp sen.
PUSS!


Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag insåg just att jag har 20 min på mig att sminka mig, äta, klä på mig och gå till bussen. Ingen stress här inte ;) Haha! Btw sov jag jävligt bra inatt, random.. Aja Om jag ska hinna gör att de här på 20 min måste jag skynda mig som fan! Stress.se
PUSS!



Degar galet!

Ligger och degar i sängen, kan inte sova :( Jätte irriterande så de blir att dygna dåraaa :) Ganska soft de också iofs! SKulle ändå upp om fyra timmar och om jag somnar nu kommer jag alldrig komma upp! SÅ lika bra att kolla tre filmer och sen gå upp som att man har sovit ;) Update kommer om några timmar ;)!
PUSS!



Asså random vänner man har..


Ctrl + Alt + Delete

Jag skulle kunna trycka ctrl, alt delete och så skulle du kunna vara ute ut mitt huvud med några knapptryck, inga som helst problem. Blev uppväxt med att pressa bort känslorna och bara "glömma glömma glömma" Så har aldrig haft problem med massa känslomässigt skit. Känns de jävligt jobbigt gråter man ut tårarna så fort man kan, sen tar man känslorna och slänger dem i en soppåse. Men jag verkar vara den ändå som har så lätt?
Men grejen är att jag inte vill. Varför skulle jag vilja? Jag har ingen som helst anledning..
Jag lyssnar på vad folk tycker men måste samtidigt göra de jag mår bäst av.. De man mår bäst av är inte alltid de bäst alternativer, men vem fan bryr sig? Bra att jag har vänner som fattar vad jag menar anyway..
HAHA oj de blev en bok igen.. ^^
PUSS!



Dagens Låt!

Jag älskar den här låten, fattar dock inte vad denhandlar om, med den är så jävla skön helt enkelt ;)
PUSS!
Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego

"De spelar ingen roll om du skriver en bok eller bara ett ord, allt jag vill är att se ditt namn på displayen"


Fan..

Godmorgon.. fast nej de är ingen god morgon. Jag har varit vaken nästan hela natten, var 5:e minut vaknade jag. Fett irriterande :( Aja idag har jag inga planer, blir väl att dega hemma och sånt eller ringa nån, vettefan :) Nu blire iaf duschen och frukost ;)
PUSS!



"De största misstaget här i livet är att ständigt gå och oroa sig för att göra ett"

Alla gör misstag.


Tjenare!

Kom nyss hem och sitter och degar vid datorn. Så typiskt mig att logga in på datorn så fort jag kommer hem ;) Nej men kvällen var rätt kul faktiskt :) Chillade hemma hos Helena och käkade tacos och lite sånt :) Sen drog vi hem typ, så nice :) Just de sitter och käkar en macka som jag fick av Helena idag, jag och Sara fick typ hela cafeet ;) Thanks Helena :D! Aja inget mer intressant att skriva så :)
PUSS!



Gotta run !

Fick fett med stress nu, ska möta Sara och sen får vi se :) Men kanske blire update senare eller när jag kommer hem, blogg.se brukar inte funka i min telefon dessvärre :( Men aja kan väl bjuda på en snygg bild så länge! ;) hihi
PUSS!



Dagens Låt!

Har haft den här som dagens låt 150 gånger tror jag, men jag är helt kär i den vafan! ;) Lyssna så fattar ni vad jag menar!
PUSS


Mot stan!

Ska möta upp Sara nu och åka in mot stan för att träffa Helena? Eller jag fattade inte haha! Sen vet vi inte vad den här dagen slutar någonstans, men update igen när jag kommer hem!
PUSS!
Finare vän kan man ju leta efter..

Gårdagen!

Igår hade jag jävligt kul med mina babes! Jag mötte upp sara och Roxy och vi drog till Adam i Farsta där Johan var också :) Trevliga människor de där. Vi körde ölspelet och lyssnade på musik och hade de allmänt chill ;) Sen kom Andreas dit, hehe ;)! Då satt vi alla inne och snackade om livet och de ville kolla på mina bilder, haha pinsamt :) Sen fotade jag typ ingenting men jag är ganska säker på att någon annan gjorde de så kommer upp upp lite bilder senare :)!
PUSS!


Ojdå.. hehe!

Got to run!

Måste springa nu om jag ska hinna, ta en amazing kväll people, för de ska jag ha ;)!
PUSS!

"Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to se who cares enough to knock them down"

Jag ska börja fixa mig inför kvällen nu, men slänger nog in ett inlägg innan jag åker.
PUSS!

"En vän är den som vet allt om dig, men som fortfarande tycker om dig"

Ligger i sängen och försöker fixa lite inför kvällen ;) De blir inflyttningsfest i Farsta, kommer lite fett awesome dudes! Annars är allting super duper, känns som om allting är påväg åt rätt håll, Tack och lov!
Jag tänkte överraska farsan med att vara klar med maten tills han kommer hem, sen insåg jag att vi inte hade nåt hemma! HAHA fail! Är fett hungrig :( kbry typ.
Just de, de är kaos här hemma, syskonkrig på hög nivå! haha tur att jag lyckades låsa dörren iaf ;)!
PUSS!

"En väns rätta plats är vid ens sida när man har fel, vem som helst kan stå vid ens sida när man har rätt"


Känslan när man hatar och älskar samtidigt.

Sluta behandla folk som jävla andrahandsval hela tiden! En dag kommer jag inte finnas där!

Bara för att jag är bäst!

En läsare undrade vilka svenska kändisar som jag tyckte såg bra ut, jag skulle kunna säga rätt många men istället för att skriva en jävla bok som jag alltid lyckas göra så kommer jag svara denna söta läsare med ett video inlägg där jag visar vilka jag tycker ser bäst ut. Sounds great huh? ;)
PUSS!

P.S kanske ska förvarna att min smak är lite.. Udda? :)


Om du inte är dig själv kan du ju inte veta att nån verkligen tycker om dig, right..!?


Dagens fråga!

Ikväll är de Real Madrid - Barcelona på tv.
Alla är verkligen supertaggade, jag har ingentligen inget favorit lag av dom om jag ska vara ärligt, men farsan sa att en av dem var min favorit för länge sen, så får väl hålla på dem från och med nu ;)
Men vilka hejar ni på dudes? Vilka tror ni vinner? :D
PUSS!

Ett ord : Ångest!



Inte ens med 1000 bilder

Jag är så jävla trött alltså, brorsan kom in och väckte mig nu, FML!
Klockan är halv 9!? Jesus.. Idag blire ingen skola heller, dels för jag fortfarande mår som att nån har slängt en telgelsten i huvudet på mig :( Sen måste jag fixa en sak. Åh herre min gud, vart ska detta sluta nånstans!?
Men jag sitter iaf i köket och sjunger till en grym låt ;) Säger inte vilken de är heheh!
PUSS!


I'm still standing for hope and glory, I'll be fighting for my love story


Godnatt då!

Jag säger väl godnatt nu eftersom jag tröttnat på facebook och har ingen anledning att vara vaken right now :) Så godnatt söta läsare så får vi se hur morgondagen blir :)
PUSS!



Har ångest!

I sommar reser jag och brudarna, förhoppningsvis får jag följa med, vet fan inte vad jag gör annars :( Men säger att jag får åka, de är fortfarande nåt som känns konstigt :) Men vi vet inte ens vilket land, haha! Allt jag kan tänka på är party party party sen skiter jag fan i vilket land, big deal!? Kan fest i Danmark, bryr mig inte! Eller alltså de ska ju vara varmt iofs..
PUSS!

Här får ni lite mer bilder på party number one girls:

This is how we gonna do it!


London! ♥


Imorgon kommer videon!

Hej är igentligen för trött för att blogga, men ville bara säga att imorgon runt 11 tiden kommer de upp en video från london med text och bilder ;) Vissa bilder är jäkligt hemska men de bjuder jag på ;)!
PUSS!


En bild hos Adam för länge sen med tjejerna ;)!

HAHAHAHHAHAHAHHAHAH FYFAAAAN!

2 ord. Jag skäms!
Men jag hade fan lovat så vad ska man göra, palla inte fega ur ;) Synd ba att jag är sjuk och ser ut som jag vene vad :(!
PUSS!



Sjuk eller nåt!

Ligger i sängen och är kall som en jäkla isbit. Ändå har jag 2 feta täcken över mig och mina mjukis tofflor :) Jag hittade dem för nån dag sen, wehoo! Men jag svettas samtidigt som jag fryser, ni fattar? Jag vet inte om jag har feber eller nåt, hoppas inte för vill fan inte vara sjuk nu alltså :( Btw tror de kommer upp ett videoinlägg sen, omg säger jag bara ;)!
PUSS!


The boy who..


Dagens Låt!

Mohombi Feat. Nelly - Miss me

Fan ingen god morgon

Hej vaknade 6 av att jag inte kunde andas typ hostade sönder mig, och allt sånt så är rätt sjuk nu. Nån jävla influensan skit, men jag fattar inte, så fort nån blir sjuk så letar viruset upp mig :( Är så trött på detta!
Aja blir iaf frisk fett snabbt så de är lungan!
Igår var jag och sara hemma hos roxy, de var faktiskt mysigt. Blev lite depp efter ett tag så tog en shot från roxys pappa ;) hjälper fan alltid! Dock var de fan de vidrigaste som jag druckit i hela mitt liv..
Aja, de hände en grej som jag lackade lite på men whatever, de är typ löst nu :) "Don't cry, say fuck you and smile" Viiiist tjejer? :D Just det sara spruta grädde i roxys mun, dog av garv! Har de på film också ;)!
Nu ska jag göra sallad och vara allmänt glad, yeahman!
PUSS!



No internet

Jag har inte haft internet idag, fel med internetanslutningen tror jag :( Men imorgon kommer jag till farsan, har internet hos honom :)
PUSS!

Now we're done.. eller hur fan de stavas...

Nu har vi gjort klart allt, fotade dock bara lite för resten ser ut som en trafikolycka.. hehe! Men gästerna börjar strömma in och jag ska fixa mig lite till sen åka till brudarna.. och nån kille.. eller nåt :)
Update tomorrow or lateeeer!
PUSS!





Myyyyyys!

Håller på att hjälpa morsan med köket lite, vi gör olika onyttigheter och annat lite nyttigare, allt är givetvis inte klart än med vi har kommit en bit på väg och gästerna kommer om 1 o en halv timme och jag måste klä på mig och sminka mig.. Känner en liiiiten stress helt ärligt! Jag menar vi ska hinna käka middag och grejer :( Aja Vi är ju tre stycken så bör gå rätt så fort.
Update laaaater! ;)
PUSS!




Morsan gör tomater med nån fyllning, jummiiiiie!
Finns inget godare, PUNKT!

Dagens Låt!

En av världens bästa låtar, driver fan inte alltså! ;) Lyssna och festa loss peopleee!
PUSS!
Akon ft Pitbull - Boomerang

Godmorgon alla!

Vaknade nyss och kom på att vi kommer få gäster, eller assså mammas kompisar kommer hit och ska fira henne lite, så hon vill att jag ska vara hemma tills typ 7 nånting, sen blir de ut och träffa tjejerna ;) Längtar hihi! Igår vet jag inte om jag vill nämna alls haha! Nej men vi drog ut typ träffade några hamnade i någons lägenhet, haha! Aja de var ju Fredag den 13:e så.. ;)
Men ska ner och handla lite med mamma nu.
PUSS!


HAHA, en gammal redigerad bild från 1:an..

Off we go!

Så nu ska jag nöta upp Sara för en kväll nånstans på nåt ställe men nån.. haha! Vilken underbar koll man har på saker och ting ;) Nej men ha rlite bråttom nu sötisar!
PUSS!



God middag huh?

Kolla vad jag får till middag! Fett gott.. ;)
PUSS!

Resor! ♥

Jag, Roxy & Sara och Sofie har funderat på att resa utomlands i sommar, då har ju S & R Fyllt 18.. mm man är ju inte alls avis, nänäää :( Vafan fyller jag år i fucking Oktober, roligt liv. Anyway flög iväg lite från ämnet men aa.
Men de finns många ställer som vi skulle kunna tänka oss i sånna fall, haha jag kanske snackar för mig själv nu men har för mig att vi snackat om rätt många ställen :O NU är de ju inte säkert att jag får åka för mina päron tyvärr, men man hoppas alltid att de kan ge mig en chans att visa att de verkligen kan lita på mig. ALLA gör misstag så är de bara, men snälla man kan fan inte bli straffad för evigt :(
Några ställen som jag har för mig att vi snackat om är iaf:
Turkiet - Många som har varit där säger att de är ett bra fest ställe, varm och billigt ;) De stämmer ju perfekt in för oss så varför inte? :)
Spanien - Sen finns de en stad & Ett ställe som inte slår nått! Jag är helt seriöst, alla säger ba: " Men Spanien har vi varit i" Ja, men de finns ingenting som slår detta, där vårt hus vi har ligger. De är Party number one! Nokidding. Plus vi får ju en lite bonus när de gäller priserna där ;) Wehoo!

¨
Grakland - Sen har vi snacka lite om Grekland, de verkar ju bara så mysigt :) Dock har jag hört att de ska vara dyrare än både Spanien och Turkiet? Men vad vet jag har inte varit där, känns bara som de är ett Land man måste besöka nån gång :)

Dagens Låt!

De här får nog bli Dagens låt, blir så otroligt glad av att höra den.. Minnen från Spanien komme rupp.. Omg ångest :( Hade så otroligt kul där.. Försöker övertala tjejerna på att åka dit men de blir nog något annat ställe, typ Turkiet eller nåt :) Om jag ens får åka de vill säga.. Men bärättar med om resor i  nästa inlägg ;)!

Hemma chill!

Sitter vid datorn och har otroligt nog gjort lite skolarbeten och skickat in.. Är otroligt stolt över mig själv måste jag säga! ;) Haha! Nej men har hjälp mamma med middagen också, eller vi håller på att laga den nu, så har fått rätt mycket gjort idag. Senare blire utgång med Sara & några andra, kommer bli roligt ;) Men än så länge vet vi inte vad vi ska göra så de blir update om de senare :)!
PUSS!


Charmigt värre efter en kväll ute! ;)

Ny design!

Hiss/Diss? ;)

Första och sista!

Hej, nu har jag precis kommit till skolan. Vi har haft idrott i Liljeholmhallen, jag och Viktoria kollade på ;) latiiiisar! Nej men de hade bokat fel så de var bara idrott i 10 minuter.. Lyckat! Sen efter de drog jag Vickan, Rebecca, Emelie och Annica till waynes och fikade lite ;) Sen drog vi till skolan och så hade vi tydligen haft lektion i nån timme :( Fail!
Aja ska jobbi lite nuråååå!
PUSS!



Grattis Mamma! ♥

Tjabba! :) Har har inte kunnat komma in på blogg.se på hela dagen. Jag vet inte vad de är för fel men har anyway inte kommit in. Så därför har de inte varit någon update :(! Jag var anyway i skolan idag och vi kollade på film sen drog jag och mötte upp Sara och Roxy och vi kollade lite affärer och allmänt chillade galet! Sen köpte jag en present till mamma som fyller år idag :) Grattis åter igen älskade mamma! ♥

PUSS!


Dagens Låt!

Väcker inte den här låten gamla minnen? Jag Älskar den här låten, men de kommer upp så sjukt mycket minnen när jag lyssnar på den. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta likom ;) Haha, nej men de var ett bra tag sen jag lyssnade på den här, en gammal men ändå underbar låt! 


Jay Sean - War!


Dagens i landsproblem!

2 fucking cm från fjärrkontrolls skiten.. Jag når inte mne pallar inte resa mig. FML!


Mini ikväll!

Ikväll ska jag iväg till mini, nån ställe inne i stan :) Ska käka i stan när jag ändå är där. Jag är stressad som fan apropå ingenting. Känns som att allt står still.. Jag vet inte riktigt vad som händer.. Just de jag tappade telefon jäveln i badkaret igår när jag duscha! Men tack gode gud så överlevde den :D Tur de! ;)


Bad update, but back on track!

Så nu är jag tillbaka, mitt internet var helt fuckt igår men nu så :) Men var i skolan idag. Säger som en kompis "Redan skoltrött" de stämer fan bra, vill ba ha lov nu, så segt och vara tvungena tt gå upp vid 7.. Nej usch! :(
Sen har jag igentligen fett mycket plugg att göra, stess! :(

Skolan!

Tjääääna! Sitter i skolan med Carro, Becca, Viktoria & Adam ;) vi sitter och jobbar med multimedia och det går väl bra. Nu ska jag jobba. 
PUSS!

 

HAHAHA, adam!

 


Godmorning!

Bilden säger allt.

Örjan Lax

Haha de här är såååå bra! Kolla och garva ;)


Ångest!

Sitter hemma och chillar, min lillkusse är här också, men har sån ångest just nu, inför allt, känns som allt bara flyger längre ifrån mig hela tiden, creepy! Och typ ingen kan dra ut heller för alla ska plugga, omg fick just mer ångest.. plugg.. :( Men jag skiter i kommer fan dra ut ändå klarar inte av att bara sitta still inne i min soffa och vänta på att minutrarna ska ticka, usch!
Btw, gjorde en lite annorlunda sminkning idag hiss/diss? ;)

Sliten som fan!


Oh, är sliten som fan! Har varit uppe i 26 timmar nu, men vill inte sova de är ju dag! Haha! ;)
Ska anyway duscha och dricka kaffe, de blir man ju alltid piggare av. Sen får vi se hur dagen blir! ;)
PUSS!

HAHA, 2010!

Kolla skillnaden!


Dagens i landsproblem

De är fan minusgrader i mitt rum, Stört! Jag kunde inte sitta kvar i soffan fan, så hoppade ner i sängen för att kolla lite filmer. Men kände att mina fötter var som isbitar, så tog på mig mina söta tofflor ;) Men då blev de fett varmt eftersom de är gjorda av ull eller nått slags ludd. Men hellre varmt än kallt väl? ;)
PUSS!


Stockholm Top Gymnastic

Omg jag saknar STG fan fan fan, de finns inte ord för hur mycket jag skulle ge för att börja där igen. De var fan bästa tiden i mitt liv. Alla vänner, alla träningar, alla uppvisningar. Som sagt, de finns vissa saker som jag ångrar i mitt liv.. Varför..!? Jaja i guess life goes on.. Saknar de som fan iaf.
Jag minns när vi stod där, på mattan och skulle göra vårat nummer, hur glad jag var då, hur de kändes som tiden stannade. De här kan kännas överdrivet men de var de inte, inte för mig, jag minns de, jag mins allt. Jag minns känslas jag hade sent på lördagkvällarna, att jag inte ville somna eftersom jag skulle till träning dagen efter.
Jag kom ihåg hur pappa väckte mig på söndagen klockan tio för att jag skulle byta om och han skulle skjusa mig till träningen, hur jag verkligen inte ville, att jag sa " Jag har ont, jag mår inte bra " Jag gjorde allt för att slippa gå dit, Jag gillade inte mina träningar, jag hade ångest innan jag skulle gå dit.. Men än sak vet jag helt säkert. Jag ångrar aldrig att jag gick där.
Aldrig aldrig aldrig. Tiden där lärde jag mig inte bara träning, jag lärde mig allt, de var så otroligt kul ibland, men vissa dagar var de bara jobbigt. Jag ångrar att jag inte gav fullt ut, att jag slutade över huvudtaget. Så sjukt ovärt. JAg hade ju fan kommit långt..
Jag önskar jag fick chansen att börja igen, de klart jag KAN, men de kommer never ever bli samma sak som de var för mig då. Fan var jag ångrar.
Jag minns att jag sa till mina päron att jag ville sluta, hur besvikna de blev, de fattade att jag kunnde blivit bra, att jag hade talang. Men de fattade ju inte jag. Jag var ju så inne i mitt. De kunde ju inte tvinga mig så jag slutade. De värsta med allt de här är att jag slutade p.ga. att jag inte orkade, att jag bara ville chilla. FAN!
De är först nu, ett tag efter som jag fattar, som jag inser, mitt misstag. Hur kunde jag vara så dum att jag inte fattade de då, varför litade jag inte på när folk sa att jag kunde blivit riktigt bra. Jag har sagt flera gånger att jag inte ångrar någonting jag gjort i mitt liv, att allt har en mening. Men jag ljög. jag ångrar de här, de finns ingen mening med att sluta, jag förlorade bara. Jag ser ingen som helst mening med att sluta men nu gjorde jag de.
Jag ville bara få ur mig de här, ville bara säga till er. Sluta inte på en sport för att ni inte orkar, gör för guds skull inte de, de kan ju bli som i mitt fall. Ni kanske har talang, varför kasta bort de för att ni hellre sitter hemma och är inne på faebook..!? Varför? Jag säger inte att ni gör de, jag säger bara till er att inte göra de misstaget för de är verkligen inte kul. Att slänga bort de som man är bra på för att sitta hemma eller göra något annat är bara synd. Som sagt ville bara tipsa er..
PUSSAR!


Tråkigt!

Vad skulle du vilja ändra med ditt liv? - Jag vet inte ens vart jag ska börja.
Har du kille? - Nopeeee :/
Saknar du någon just nu? - Ja..
Vill du sova själv eller tillsammans med någon? - Sover inte själv.
Har du rymt hemifrån nångång? - Nej.. eller alltså inte på riktigt.
När kysste du nån sist? - Oj.. Var några veckor sen typ..
Har du syskon - Yesbox! :)
Har du varit kär på riktigt nångång? - Alltså helt ärligt.. typ inte.
Har  du varit riktigt kär? - Svarade på de nyss men typ inte..
Är du oskuld? - Nope..
Vem krama du senast? - Brorsan typ..
Har du tatuering? -  Nej inte nu.
Vem ringer du när du är ledsen? - Men ingen. Eller jo.. eller jag vene..
Vem ringde dig senast? - Brorsan!
Vem smsar du oftast med? - Sara, Roxy, Andreas.
Vad stod det i senaste smset du skickade? - Godnatt! :)
Vem ringde du senast? - Ehm roxy tror jag..
Vilka vet allt om dig? - Roxy och sara vet mest!
Sover du med dörren öppen eller stängd? - Sover ju inte!
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Men ja..


Dygna!

Asså bör man sova nån timme eller ska man ba dygna? Jag menar man ska ju ändå snart upp, och om jag slaggar nu kommer jag inte palla gå upp i vettig tid. Så tror jag dygnar, problemet är väl att att jag inte har något att göra :( Aja whatever jag lär ju uppdatera lite senare dåra ;)!


Chillar galet!

Hallojsan, sitter vi datorn och chillar :) Har kollar massa filmer och lyssnat på musik typ. Nej men jag är aspigg nu glad också :) Jag vet inte varför med sitter här med ett leende på läpparna, har varit nere ett tag men nu känns de mycket bättre :) Wehoo!
PUSS!

Back on track!

Så.. I'm back on track! Början av dagen satt jag typ hemma och chillade och sånt, sen senare drog jag och käkade middag med morsan och brorsan på nån gullig restaurang i stan, soft! Fett god mat faktiskt :)
Aja efter att vi hade käkat kollade vi på nån sorts teater typ, mysigt! Sen drog jag hem till Neil med sara och roxy, jag hann typ inte komma innan vi skulle dra igen, haha! Men dagen i helhet har varit bra :)!
Tummen upp! (y)

Whatever

Jag tänker inte ens låtsas att jag är ledsen för att jag inte updaterade igår. Vi var hemma hos Sofie och chillade galet bara, inget speciellt. Men har verkligen inte blogg lust över huvudtaget. Ska gå till min säng nu och sova till våren. GODNATT!


Ännu en hälsning till Neil!

jag säger bara så här.


Godmorgon världen!

Klockan är tre och jag vaknade precis, haha! Men de var fett skönt att sova ett par timmar anyway ;) Satt och kollade solsidan och Hjälp, tror de var längesen jag garvade så länge!

Kolla på den här!
Så sjukt klockren kan typ inte andas för jag sitter och garvar ihjäl mig!


Men den här bilden säger jag godnatt!

 



Spain,, please take me back!


Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop!

Sitter och chillar galet framför datorn, seeegt! Jag tycker tiden går jävligt segt nu, helt ärligt. Känns som om de kommer ta välidigt lång tid tills imorgon! Då ska vi iaf ut, skönt som fan! Jag blir typ depp av att sitta här hemma, känns som tiden står still då. Att varje minut är en evighet. Stört!
Har en del att göra imorgon.. Funderar på att göra en galen sak alltså. Men jag vet inte än, kommer inte säga vad de är förens de är gjort ;)! Läskigt alltså!
Morsan och brorsan har kommit in typ 8 ggr och klagar på att jag låter för mycket! Asså vadå låter, sitter och lyssnar på musik. I hörlurar!
Jaja, de vill väl bara klaga på nåt :)!
Ska fortsätta mitt tidsfördriv framför datorn.
PUSS!



Min humor x100

Kolla på de här två videosarna under, asså jag sitter och garvar för mig själv, pallar inte! Han är ju så skön så att jag vene vad! Kolla och skratta! Kan iaf lugnt säga att detta är min humor! ;)


Part 1

Part 2


Homeee!

Tjena, var varit ute och träffa Sara och Sofie, vi chillade sen vidare och träffade flera andra :) Var rätt så soft men slutade med en tur till donken där vi käkade lite, gott! Men jag måste säga att höjdpunket på kvällen var detta:
Jag kommer hem och hör hur nån gråter sönder sig i vardagsrummet, jag tror såklart att de är något allvarligt som hänt för lillebrorsan sitter och håller på att gråta jätte mycket. Jag går fram till honom och bara..
Jag: Herregud vad är de som har hänt!?
Martin: Jag kollar på en film, en kille var strandsatt ensam på en öde ö i fyra år och han hade byggt en kompis som var en vollyboll..
Jag: Jaha men varför är de hemskt, eller vadå?
Martin: Jo, för en dag så flyter vollybollen iväg och de var hans bästa vän! (Storgråter!)
Jag: HAHAHHAHA men driver du, de är en film..
Martin: buhuuhuhuuh, men han älskade den..
Asså de här var de värsta jag hört, sitter och garvar för mig själv, önskar jag hade filmat! De var mycket roligare än vad de låter dock!
PUSS!


Omg, 2010 typ, haha!

Hiss / Diss ?


Omg i'm so happy!

Jag decka vid 4 och vaknade nu, känner mig så jävla utvilad så de inte är sant! Är så glad så jag vene vad! :D
Nu vet jag vad lycka är! haha.. överdriv lite mer ;)!
Men åh.. aja ska käka lite och kolla tv.
PUSS!



Wehoo!

Asså är så äcklig trött så jag vet inte vad, tror jag håller på att svimma, haha! Nej men helt ärligt tror jag komme rkunna sova ett par timmar :D wehoo! Om inte annat så har jag lite filmer att titta på.. Men jag tänkte att om man tar fram typ en astråkig bok och börja läsa så borde man väl decka innan första sidan ;) Tror nog jag ska testa de om ett tag alltså, fett soft! :)
PUSS!


Skjut inte upp till morgondagen, vad du kan ha glädje av i dag.

Gör inte de misstag då du går runt och hoppas på att något kul ska hända. Sitt inte hemma och hoppas på att nån ska ringa eller sms:a dig.. Vänta inte på att säga de du tycker för då kan de vara försent. Du kanske har gått runt och velat säga något till en person men du skjuter upp de hela tiden? Du tänker, jag kan ta de senare.. Men efter ett tag är de försent. Allt fuckade upp sig, om man hade sagt de som man ville från början så hade detta aldrig hänt.. Om du t.ex. gillar nån, säg de innan de är försent, eller vad som helst, håll inte allt imon dig hela tiden, de blir bara jobbigt :(

When writing the story of your life, Don't let anyone else hold the pen!


Hemma!

Så.. nu har jag kommit hem efter att ha varit på bio med Iselin! Tror de var en månad sen vi bestämde att vi skulle på bio, minst :)! Jaja de var ju trevligt ändå, tog dessvärre inga så mycket bilder, men Isse som fotade lite tror hon fotade månen 150 ggr.. Haha!
Här är några bilder anyway.. ;)

HAHA, vi var först :D
Ouuupsi.. så kan de gå!
hahaha bjuuuudeeer! ;)

Livet blir inte bättre för att du hatar de, så love life! ♥


Dax att dra dååå!

Nu måste jag springa till bussen peopleee! ;)
Kvällens outfit:

Helt klart en favorit!

Taio Cruz Feat. Pitbull - There she goes

Bio med Isse!

Ska på bio med Isse :D Wehoo! Blir middag på Taco Bar och sen film på söder, kommer bli awesome! ;)
Men nu måste jag börja välja vilka kläder och duscha och sånt, skriver nog ett till inlägg innan jag drar iväg sen.. Annars skriver jag väl när jag kommer hem antagligen!
PUSS!




Hemma efter en dags shopping med farsan!

Nu kom jag nyss hem efter att ha shoppat med pappa.. Problemet är att jag hatar att köpa kläder, av hela mitt hjärta. SÅ fort jag är pank hittar jag fan grejer överallt som jag vill ha, men så fort jag har pengar hittar jag inte ett skit.. Aja tre tröjor iaf ;) De är ju alltid nice ;)


Godmorgon!

Hoppas ni alla sovit gott!

Idag ska jag ut med pappa och handla lite kläder som jag skrev för ett par inlägg sen. Jag  fick de i julklapp av han ;)! Nice! Så dax att börja fixa i ordningsig :)! Är fortfarande fett trött! Men hoppas att man blir piggare när man ska kolla kläder :D wehoo!!

NU:
1. Duscha
2. Fixa sig
3. Äta :D!
Nyår 2011 ;)!

HAHA pallar inte längre!

Jag har varit uppe hela natten, och gjort vad!? Jadu inte ett jävla skit. Har legat i min säng och kollat film. I 10 timmar typ. Love my life! Problemet nu är att jag är så äckligt trött att jag vet inte vad, men kan inte sova nu för jag ska iväg med farsan om nån timme :( Jag måste helt serri lära mig planera mina nätter bättre.. Snacka om att jag vänt på dygnet ;)!
Aja ska försöka sova liiiiten stund anyway ;)


Jag är inte perfekt, men jag är iaf mig själv.

Ingen är väl perfekt? De viktigaste är att du är dig själv, då spelar inget annat någon roll. För ifall du inte är dig själv, hur ska du då vara helt säker på att någon verkligen älskar dig? Kör ditt race och visa vem du är, vad andra säger spelar ingen roll.. Just be you!

Kan inte sova..

Asså pallar inte, har legat och checkat film i flera timmar, kan inte sova!
De blir några timmar till med film och sen sova en timme kanske..
Kollar iaf på solsidan ;) Så jävla kul program!
PUSS!


Bad update!

Asså tror inte jag bloggat nånting idag typ :( Förlåt men har verkligen inte orkat, varit ett fett seg dag och så :)
Men kommer blogga fett mycket imorgon, de kan jag lova :)!
PUSS!



Ge aldrig falska förhoppningar.


Tårar behöver inte alltid vara dåliga, men just nu är dom de..


Match made in heaven - Mohombi


Pizza!

Wehoo ligger i sängen och är fett trött, har varit med Sara idag hon klippte håret och så sen åkte vi hem :) Nu ligger jag här och ska gå med syskonen och köpa pizza snart, love my life again

Pizza hiss / diss? :)




Ja men asså mm snygg ;)!

Någon vaken?

Som jag sagt tidigare så excisterar sömnen inte för mig, inte i nu läget, men snart!
Så är de nån som är vaken? :D
Ah asså jag har kul..

tacksam som fan!

Asså jag vet inte vart jag ska börja någonstans ens.. De har varit fett mycket depp i den här bloggen har jag märkt.
Men grejen är att jag inte är ledsen för en sån big deal alltså de är både lycka & vafan heter de ens? ledsenhet? No idea men ni fattar. Jag vill verkligen inte att de här ska bli fetaste depp bloggen för då behöver jag inte blogga över huvudtaget ;) Men ibland känner man bara att man vill få ut de jobbiga ur kroppen, ibland är man ledsen de är ju så livet är :( !
Men grejen är att de har hänt så sjukt mycket på samma gång så har har helt enkelt blivit för mycket men jag är tacksam att jag har de vännerna jag har och jag har aldrig varit så lycklig i mitt liv som jag är nu, jag skulle kunna säga att de är glädje tårar som rinner ner för min kind :)
Men ett flertalet gånger per dag är jag som lyckligast, när folk visar att de bryr sig, måste helt klart vara en av de bäsa känslorna som finns? Igree? ;) 


8 December


De som får mig och må allra bäst.


Cutieeeeeness!


HEMMA

Hemma efter som mysig pratstund och chill med finaste, Vi gick till donken och tjockade sönder oss snackade som fan, länge sedan jag garvat så mycket! Var fett mätt men köpte liten äpplen på vägen hem, sjukt awesome ;)!
Nu sitter hela tjocka familjen och kollar på nån roligt film på 4:an vene vad den heter men de är fett rolig..


Haha, seriöst världens finaste människa! 


Så jävla truuuuue!


Sry för depp, glad tjej :)

'
HAHAHHAHHAHAHAH fyfan vad hemskt..

Livet blir inte alltid som man tänkt.


Just chill'n

Checkat klart filmer och ska nu fixa mig lite innan jag ska möta upp en kompis ;)
De blir fett chill, skönt och komma ut litre också, fett instängt att sitta och dega i rummet, liiiiife!
Aja men vi ska typ mötas runt 5 så får se vad jag gör tills dess, kanske tar en dusch och kollar lite på tv ;)
who knows?
Laaaaater!


Dagens outfit!

Jeans - Gina tricot
Tröja - H&M
Örhängen - Glitter

 


Livet leker

Hemma hos Neil när han fyllde 17! congratzzzz again! :)
Chillkväll hemma hos Sofieee!
Min nya..
Familjen 


Haha SEXIGT!

Tiden stannar inte, hur mycket du än vill de!

Ibland när man har riktigt jävla roligt så vill man ju att tiden ska stå still så man kan fortsätta ha rlika kul i timmar. Den känslan har ni väl känt? De händer mig sjukt ofta att jag önskar att tiden skulle stå still, i några timmar bara. 
Du kanske tillbringar tiden med en kille du gillar. DU vill man fan att tiden ska stå still.
De jävligaste är sen när man längtar tills man träffas igen, då vill man att tiden ska gå jävligt fort så man får träffa honom igen. Eller man kanske längtar efter något annat, fan vet jag. Jag kan bara säga att tiden är ett jävla helvete ibland. JUst nu vet jag inte om jag vilol att tiden ska stå stilla eller gå jävligt fort, jag önskar abra en sak just nu, EN ända sak som förmodligen inte kommer hända.. Vet inte varför jag skriver de här, har lite panik och ångest :(
Puss!




Bridesmaids!

Ligger i sängen just nu och checkar Bridesmaids, inte bästa filmen jag sett men de är rätt rolig ;)! HAHA Ni borde faktiskt kolla!
PUSSEN!

Dagens Låt!

De här måste vara en av de finaste låtarna som jag hört

Mohombi - Match made in heaven

Tired of sleeping!

Jag han inte börja detta inlägg med att säga att jag nyss vaknade, som jag alltid gör i mina första inlägg. Nej jag har faktikt inte sovit någonting inatt. Inte för att de gör något för mig, jag är ju som jag är. Men de är ju fan inte bra. Men vad ska jag görA jag kan ju inte om jag inte är trött. Har testat:
1. Stänga av allt elektronikt och bara försökt slappna av.
2. Ha svalare i mitt rum.
3. Ligga i min säng och bara blunda.
4. Lyssna på radio (slutar bara med att jag sjunger med istället för att sova, hehe)
Finns inget mer jag kan göra? Men som sagt så länge jag inte lider av de så.. Eller alltså de ändå jobbiga är väl att jag inte har nåt att göra, ligger typ och degar. Anyway jag vet vad EN anledning är men de är bara en lite del av allt.

Har ni sovit gott? ;)



Trött som fan!


oh god, är sjukt trött men kan inte sova, som vanlig. De kan bero på att jag hatar att sova ensam x) haha vad fel de låter men tro fan de kan vara en anledning :/ tough life isf. Men aja, har laddat ner lite filmer som jag ska kolla med en kompis. Skräckisar omg kommer inte kunna sova på en vecka sen x) Men d eär iaf inte lika läskigt om man kollar två.. :$ vet dock inte vilket dag men hoppas snart.
Anyway ska försöka sova nu :)

btw så gjorde jag ett videoinlägg men då skulle man lägga ut på youtube först och shit, haha palla ;)!
PUSS!


HAHA de blir bättre!

Ja statestiken ökar ju iaf :$ hehe ;)!

Mina nyårslöften;

Jag hade igentligen inte bestämt några nyårslöften med såklart tänkte jag på några i huvudet även om jag inte sa dem ;) Nej men helt ärligt någonting kan man iaf lova.. Nu vet jag inte om jag kommer kunna hålla dem men jagh ska göra allt för att inte falla ner i samma hål som jafg redan varit i. Detta är ett nytt år och nya tag. 
2011 is gone så nu ska de bli ett bättre år.


Ska tagga och köpa mat med bror!

Nu bär de av ut och handla mat med brorsan! Får se vad de blir för gott, har iinte ätit nånting på hela dagen. Jamieeee! :)
PUSS!


HAHAHA hello 2011!

Svar;

Carro och Rebecca är två av mina nära kompisar. Jag har flera vänner som också är nära och som jag umgås mycket med, T.ex. Viktoria, Sara, Roxy, Sofie och Elvira :)
Hoppas du fick svar på din fråga! :)

 

 


Håll mig hårt eller släpp mig helt.


Årets segaste dag.

2012 är de nu, hoppas de kommer bli så mycket bättre än 2011. Kul att jag säger samma sak varje nytt år, haha! 
Men är så sjukt uttråkad att jag inte vet vad.. Har ingen film att kolla på, facebook är så äckligt uttråkande, tv är paj och tiden står still. Annars är de de en perfekt start på 2012:)

Just nu ligger jag i sängen och ska försöka få ut nån på en promenad eller nåt, haha vädret är sämst men jag blir ju fan deprimerad av att ligga här hela dagen, FETT ovärt. Plus mitt hem gör mig depp som fan, vem har inte en tv? Jag.. asså lyckad brud_94, jaja ska förtsätta dagen med att ligga här eller maybe träffa nån roligt. 
PUSS!










Hiss / Diss

Jag funderar på att göra ett videoinlägg, haha! Shit jad pinsamt jag kommer skämmas ihjäl :$
Men de beror på vad tycker ni? :)





Dagens Låt!

Maskinen - Krossa alla fönster

Man måste kyssa många grodor innan prinsen kommer.


Känslan när farmor kom in genom dörren och ger mig 400 spänn ♥♥♥♥





Godmorgon!

Hur var er nyårafton? Jag vet helt ärligt inte var jag ska säga om min, både bra & dålig.
Jag fick inte heller så många bilder :( Men några kan ni ju alltid få se ;) Bara för att jag är så snäll.

Har ni fucking sett några snyggare brudar eller?!

HAHAAH ser ut som en mosad bäver typ!
ANyway nu blire frukost och sen vet jag inte, update later! ;)
PUSS!


RSS 2.0