Next: Ide!

De är typ hur kalt som helst ute så har bestämt mig för att gå i ide i väntan på bättre tider.. Trodde de blev vår men näänä, typ 1 grad & hagel igår.. inte nice!
Godnatt sötisar ses till våren.

Godmorgon alla!


Nu: Mediaprov!

Wish me luck! :)

Hemma!

Gaaash är fett mätt! Var och käkade & firade sara på en restauramf i stan med hennes familj, sjukt gott & mysigt :) Men känner dock att jag inte behöver äta nåt de senaste dagarna, hihi.
De blev väääärsta överraskningen för henne, hope you liked it bebiii!
Gissa om vi är mätta!?!?
Imorgon börjar som jag vanligt 8.45 med mediaproduktionen, nice! Sen blir de hem till adam och fixa sig inför festen, woop woop! Men mer om de senare!
Puss!

GRATTIS SARA! ♥♥

'
Forever, and ever! Ha världens bästa dag :)
Love you! 

Bilderna från idag!


NU:

Lunch & sen ut och fota, bilder kommer upp senare ;)
PUSS.
Bjuder på en gammal bild.

@Skolan

Godmorgon! Sitter i skolan och ska igentligen plugga NO, boooring! Becca har med sin kamera så vi kanske går ner till vattnet och fotar vid lunch, nice ;)!

Godnatt!

Säger godnatt nu till er mina fina läsare! :)
Puss.

Klippningen!

Före:
Under:
Efter:
Vad tycks? ;)


Jag älskar dig, lillebror!

Hemma och sover!

Puuuh, ligger i min säng och halvsover framför lite olika program på datorn. Har flängt runt överallt och handlat grejer & varit på middag. Gott!
Imorgon är de natur & Engelska på schemat, disslike ;)!
Puss!

Glass

Ligger och kollar på Top model sverige och käkar glass. Livet är allt bra ibland!

Skrillex ♥


Hej kort hår, hehe!

Klippte mig idag, de blev typ.. ja.. ehm.. KORT! Herregud, fast blev ändå fett nöjd såå :)
NU: Middag & Dusch.

Nu: frisören!

Åh herregud, hur ska detta sluta?

GRATTIS ROXANA! ♥

IDAG ÄR DIN DAG, WEHOOO, 18 FUCKING ÅR, HEHE! HELT OTROLIGT! HOPPAS DU KOMMER HA DEN BÄSTA FÖDELSEDAGEN EVEEEER! 

Återigen

Har detta varit en stressigg dag, har sprungit runt halva stan och fixat med grejer :O Helt slut! Har burit in en tv till mitt rum och dvd :D så ska ckecka film innan jag ska sova, myyys! Men nu blir de dusch och film! :)

Överraskningsfest!

Puuuh, nu är jag hemma efter ännu en stressig dag. kommer ha fullt upp hela veckan och vet inte , men tror jag på riktigt kommer gå in i vägen snart x) Men förhoppningsvis blir de lugnare nästa vecka..
Idag hade vi en överraskingsfest för Sara i en lokal bredvi hennes hus, med hennes släktingar :) Måste säga att de blev riktigt lyckat och detta är en dag som jag sent kommer glömma! Vi dansade, sjöng, skrattade och hade fett roligt!

Godmorgon!

Vad the fuck gör jag uppe 9 på morgonen? Love my life, not. Bläääää, vad gör jag vaken!? GODNATT.

Trollungen säger godnatt.

HAHAHAH

Jag var hemma hos en polare och chillade ikväll, sjukt kul! Vickis kom dit också, trevlans! Fotade & garvade som vanligt fett mkt och vi satt mest och lyssnade på musik bara, sen drog jag hem och nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik innan jag ska sova :)
Men mer update kommer imorgon.
Puss.

Dagens Låt!


Gaaaash

HAHA är sååå trött. Ligger och äter yoghurt i min bäddsoffa framför AA! Mysss.. Har varit lite halvt trött hela dagen, men nu är jag fan utmattad :O De värsta är att jag inte gjort såå jäkla mycket ändå :) Satt framför filmer i skolan och sen handlade typ :)

Imorgon börjar jag 8.45-15.45, blä vad jag inte orkar, idrott på eftermiddagen, sen får vi se vad som händer på kvällen. Men mer om de senare.
Puss.

De finns vissa..

Personer som verkligen betyder mycket för en, right? Vi de! Visa att ni uppskattar dem. De finns en person som alltid har funnits för mig, alltid! Men jag har inte tänk på de förens nyss. Fick helt seriöst lite dåligt samvete för att jag inte visat att jag uppskattar de.. Men den personen har stått vid mina sida de senaste åren. Vi bråkar ofta men när jag tänker efter så borde jag fan vara jävligt tacksam :O Har helt seriöst aldrig tänk på vad jag skulle göra om du inte var där.. DU är jävligt irriterande ibland men jag är nog fan värre.. hahhaa.
Tack för att du finns. 



Sååååå sant!

Detta händer mig typ 100 ggr om dagen, minst.
HAHA kände anyway igen mig grovt ;)
Puss.

Memories 2010 vs. 2012

HAHAHHAHAAHHAHAHHA FYFAN

Ser ni skillnaden? ;) HAHAHHA

Naturkunskap

Sittter på lektion med Vickis & Carro. Sjukt segt, pallar intem vadå natur? HAHA fattar inte grejen men slutar 4 så ska hem och sova då! Hihi.. Men nus ka carro på tillbaka datorn hehe.
Puss.

Goodnight!

Wihoo, har precis myst ner i min bäddsoffa med en film och äpple! Imorgon börjar jag 8.45 med Naturkunskap :(
Godnatt mina vänner ;)
Puss.

TA ALDRIG EN PERSON FÖRGIVET

Jag börjar tröttna rätt rejält nu, hur kan folk tro att de kan komma och gå och att man fortfarande ska finnas på samma plats som man var på när de gick? Asså glöm! Snälla sluta ta folk för givet. Visa att du uppskattar dem istället, en dag finns de inte kvar hos dig. 


KAN INTE SLUTA SKRATTA!


Vissa har ett liv.. hahah!


Bilder från idag!

Carro tog med sig kameran idag, så de blev att ta lite snygga bilder ;) Haha, nej men de var faktiskt ett bra tidsfördriv måste jag säga! Snart är de raaaast och sen slutar vi! wihooo! Men måste dock hem direkt efter skolan för ska fixa mat till bror min. Bläää, har fett ont i magen också för er som bryr er... :(
Men anyway, bilder från idag:
HAHAHHA BJUDER SOM FAN!

Knas dag!

Puuuh är äntligen hemma och har duschat, skönt. Idag har de varit en kaosig dag. Tänker inte berätta varför, mohahhaa! Nej men är iaf helt slut, ligger och halvsover i sängen. Imorgon är de utvecklingssamtal, vill gråta! Haha nej men de är iaf något jag verkligen inte ser fram emot.
Nu: Glass & film ;)

Hemma!

Kom hem efter en kväll: ett ända jävka ord:Knas. Men är trött och vene ena varflr jag skriver. hejdå
omg.. hahahahha

Off we go!

Hörs när jag kommer hem eller imorgon.
Puss.

Gissa rätt och få en länk!

Vad är de för mat jag ska laga till middag? ;) Tänk efter noga de är inte vad ni tror, hihi!
Puss.

Detta måste vara bland de sjukaste jag skådat:


Dagen:

Dagen blir inte riktigt som de var planerat förut, haha :) men whatever. Ska kanske dra till stan med brorsan och fira St: Patricks day! Wihoo! Älskar denna dag nästan mest på hela året så ska bara njuta eftersom den endast firas 1 dag om året! De är dock inte säkert, bara om de inte händer nåt roligare nu på dagen.
Ha en bra St: Patricks day everyone! ♥♥


Godmorgon!

Sovit gott? :D

Stessigt?

Kom hem nyss & ska ba fixa mig och käka innan jag ska ut igen? Förmodligen blire väl så anyway, vem vill sitta hemma en Fredagskväll? :D :D haha nej men aa..
vet dock inte när/var/hur vi ska ses och med vilka :O Ännu ett ilandsproblem som ska lösas, hahhah är trött okej!?!?
Anyway idag i skolan så spelade vi pingis i skolan och redigerade modellbilder, så de var ju rätt chill. Vi fck lära oss massa nytt som jag faktiskt inte kunde :D Wihoo lixom..
Puss.
Här ser ni ett före & efter bresutalt av en bild jag gjorde i skolan :)

Dagens sanning:


jag är en trollunge!

Känner mig som en liten trollunge idag, håret ba står åt alla jäkla möjliga håll :( Och Bara för att jag är så generös så bjuder jag på några trollbilder:

(HAHAHHAHAHHAHHA BJUDER SOM FAAAAAAAAAAAN PÅ SISTA)

Kallt!

Ligger i sängen under tvä täcken och myser ;) De är typ 25 grader, men ändå fryser jag, burr! Jag är inte sjuk eller nåt fick bara ett kallt ryck, haha. Farsan och bror är på match så får se vad jag hittar på dåraaa.. Förmodligen blire duschen och sen mysa ner i sängenh igen. Annars vet jag inte riktigt :)
Imorgon ska jag möta upp Roxy när hon slutar och vi ska till Sara för att hon ska ..... ..... :D wihooo! Wish you luck!
Apråpå luck ;) Nästa vecka (om jag får gå ut) Ska jag till min gamla skola och lämna tillbaka gamla skolböcker från 9:an, fett synd att jag inte lämnat dem innan, men jag hittade de för inte så länge sen :)
Puss.

Chill i skolan.

Haha, sitter och väntar på att andra halvan av Svenskan ska ta slut. Ba drygt en timme kvar, wiho. Är så trött att jag bara vill hem och decka! Vi håller på med årets tema av nationella, orkar inte! Jag fattar fan inte ens vad orden betyder ju! Segt. Ingenting händer just nu, allt står bara still.. Hate my life x) Närå men aa, onödigt inlägg som fan så hejdå.

Godnatt!

hungrig som fan, men bjuder på den hä fina bilden.
Puss.

Så jävla lack!

Fyfan var irriterad jag är, finner inte ens ord just nu. Kommer flippa ur på riktigt. Tror jag packar mina saker och drar, vet inte vart jag ska ta vägen men bor fan i skogen i värsta fall! Hur kan man vara så sjukt jävla dum i huvudet!?!? de värsta är nog fan att du låtsas som inget har hänt. Gaaaaash!
De här är jag när jag tänker på dig:


NU: Engelska!

Hade helt serri lust att ba ta mina sakeer och gå hem och SOVA! är fortfarande trött. Vi ska vi sitta och skriva massa tal typ. Inte direkt roligt, jag hoppas att jag blir klart idag iaf :) Börjar få ångest nu eftersom jag har utvecklingssamtal på Måndag :( Jag ber att de går bra! De är förmodligen sista utveckligssamtalet med mina päron :D Wehoo!
Hahhaa fyfan vad hemsk bild!

Fyfan vad söt!

Måste erkänna att lillebrorsan fan var rätt nät när han var liten! Hahah men de varade int eås länge! ;) Nej vad elak men ah. Hittade den här bilden anyway och minns inte att han såg ut såhär. Aja skitsamma. Efter 2 timmar har vi fortfarande Natur. Massa olika jorder och lavar står på schemat. Vad är ens Lavar!? prov vecka 14. Feeeel the love. Aja bara 1 timme kvar till lunch! Wihoo :D Är fett hungrig. Hoppas de är något ätbart bara ;) Vet inte vad fan jag gör annars.
Puss.

Orkar inte!

Har naturkunskap i skolan. Inte tummen upp hära. Fattar nada, helt seriöst. De står ju bara om massa jäkla skog -.- Vad de är för skog i norrland och vilken slags skog de excisterar i Skåne. Varför ska man lära sig detta? :( Aja de är väl bra att veta i förväg vad de finns för växter innan man reser bort..? Närå men Natur är onödigt. Btw vi måste vara den ända mediaklassen som läser de? Får ta hjälp av S&R ;)
För att byta samtalsämne kan jag ju tillägga att jag är sjukt jäkla trött och skulle inte banga att gå hem till min älskade säng och decka ett par timmar. men för att inte somna har jag och Vickan kul på facebook iaf, försöker att garva för mig själv men kommer dö snart. hahhaha.

Frågor & Svar!

Är du singel? - Mmm..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Maybe.. aldrig tänk på de.
Hur många har du varit kär i? På riktigt?
När var du tillsmamans med någon sist? - September.
Namn? Steffie Brolin..
När fyller du år? 16 oktober.
Några piercingar? Öronen.
Vad har du på dig just nu? Ehm.. Sovkläder? x)
Vilken årstid är bäst? Men sommaren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Men fan vet jag. vakna och inse att man kan somna om?
Vad tycker du mest om hos dig själv? HAHAH ögonen? Eller kanske min längd.

Vad är du bra på? Har världsrekord i att snacka när man igentligen ska hålla munnen stängd.
Vem älskar du mest på denna jorden? Familj & Vänner.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans lätt!

Vem vet allt om dig? Sara & Roxy vet iaf mest.
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är tråkiga. Haha nej men S & R igen.
Vem är snyggast av dina vänner? Men vad är de för frågor.
Vem är mest partyprisse? Sara..? hihi
Vem är den du helst har filmkväll med? Som att jag tänker på de!? Men aa återigen S&R
Vem av dina vänner är mest "evil? Roxy :D :D nej har inga evil vänner.


Vem i din familj står dig närmast?
Bror
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Haha dagens skämt.
Vem är farligast i din familj? Brorsan!!
Vem ser roligast ut i din familj? HAHAH Pappa dåå
Vem är coolast? Mne jag, vem fan annars? ;)
Har ni något husdjur? I wish
Mest gemensamt med? Men va?
Underhållningen? Vem är underhållning!?
Sover du oftast med? Forever alone ;)
Roligaste kvällen med familjen? Kvällar med familj är inte roliga ;)


Vad har du gjort idag? Varti i Kungsan med ett par polare :) 
Vad ska du göra nu? Jag har planerat att sova iofs..
Har du gjort något dåligt idag? Nej...
Vad har du ätit idag? Ofta jag antecknar allt jag äter.
Har du duschat idag? Men ja.
Trött nu? Blundar typ samtidigt som jag skriver.
Vad händer i morgon? Skola.
Går du i skolan? MEN JA!
Har du varit i skolan idag? Mmmm..


Hur mår du just nu? Awesome.
Har du piercat dig? Nej.
Är du hungrig nu? nej.
Vad är klockan nu just nu? 23.21
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook / Blogg.se & min egen hemsida.


Vem ringde dig senast?
Orkar inte kolla, men farsan tror jag.
Vem ringde du senast? Roxy.
Vem sms:a till dig senast? Ew...
Vem sms:a du till senast? Sara.


Hur  länge sen var det du träffa din morsa? 2 dagar sen kanske.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? 20 sekunder sen.

Har du sminkat dig idag? Yup.

Lyssnar du på musik just nu? Nope, har lurar i men pallade inte sätta på musiken.
Vilket är ditt favoritband/artist? Orka rinte skriva..
Vad gillar du för musik? Men jag orkar inte tänka på de ens.

Har du fler än 4 linnen? Men ja.
Har du fler än 3 jeans? Ja...
Har du fler än 5 tröjor? MEN JA

Använder du mascara? Japp.

Använder du ögonskugga? Sometimes.
Använder du kajal? Ehm aa.
Använder du hårspray? Nope..
Använder du parfym? Men ja.
Använder du läppglans/läppstift? Läppglans ibland!
Använder du brunkräm? Jaråå, eller inte alltid dock.
Använder du rouge? När jag hittar den.
Uppsatt hår eller hängande? beror väl på mitt humör.
Plattar/lockar du håret varje dag? Nepp.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? WTF nej!?


Är du kär just nu?
Naaaa :$
Har du kysst någon idag? Nej.
Har du ett förhållande? Nope..
Är du romantisk? HAHA ibland ;)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Omg nej.
Vem sov du senast bredvid? Ehm hehhehe, den senaste måste vart bror, lång histora -.-
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? HAHA vad är detta för skämt!?




Hemma!

Kom nyss hem efetr att ha varit med brudarna i Kungsträdgården på Iraniefest typ :) De var jättemysigt och alla var glada :D Dock blev de jäkligt kallt efter ett tag men ändå. Vi var där nån timme och åt lite på donken också (a) haha. NU är jag fett trött och ska sova :)
Godnatt!

Fett irriterad.

Komma lacka ur snart, skolan messar mina päron 24/7 och säger att jag inte vistas i skolan. Och som vanligt tror mina päron aldrig på min så de är ju jävligt härlig. Fuck it. Sen får jag frånvaro hela tiden, orkar inte. Hade precis bestämt mig att sköta skolan men tydligen så är de inte någon mening. GAaaaash.
HEJDÅ

Bläääääääää

Är så sjukt seeeeeeeeeg. Sitter i köket och vill att nåt ska hända! Säg att denna dag blir rolig! Gaaaaash! Trååååkkkkk.
Puss.

Jag ber dig: Tänk efter.

Vänd dig om och kolla så att du inte glömt något/någon. Jag hoppas innerligt att du tänker efter innan du gör något. De finns personer som ALLTID finns där och försöker hjälpa dig, oavsett vad som skulle hända. Tänk efter, de är allt jag begär.

Men helvete vad svårt de ska vara att sova då.....

Hatar att man aldrig kan få sova, alltid är de nåt skit som dyker upp, fuck mitt liv. Aja, imorgon blir de att åka till skolan vid halv 8 bara för att ha sär samtal med läraren. Mmm.. that's gonna happen..
KOmmer fan vakna 8. Aja, always look on the bight side of life.
GODNATT!

"Va alltid dig själv, alla andra är ju redan upptagna"

Sluta försöka vara någon annan än vilka ni är. Alla människor är fina på sitt sett, och om du inte är dig själv, hur ska du då veta att någon verkligen älskar DIG. Ingen är perfekt så just be you.
Ibland kan man känna att man skulle vilja ändra så mycket på sig själv för att folka ska uppskatta och älska en. Kanske vill ändra sig så att en viss person ska gilla dig? Ehm nej. Den sanna prinsen kommer uppskatta & älska dig precis som du är. Gör han/hon inte de, är de inte den sanna prinsen.
Hehe sry för denna bok, villa bara skriva av mig lite.
Puss.



BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Är sjukt jäkla trött. Följde med Roxy till Kista för hon skulle köpa nåt, minns inte vad de hette, hehe. Aja anyway har varit trött hela dagen. Vene varför, seg som fan. Dock somna rjag typ 12 varje kväll så fattar inte grejen men ah, irriterande anyway. Får väl försöka slagga 10 eller nåt.. mmm.. ;)
Har iaf massa nya filmer hemma som jag ska lägga mig och kolla på, mys.
Puss.

WEHOO!

Äntligen slutar vi! Måste medge att de faktiskt var en ganska så roolig skoldag tillslut. Jag, carro, becca och Adam satt och jobbade i ett grupprum, fett kul!
Vi fotade väldigt mycket så här får ni lite sexiga bilder ;):

OMG

HAHAH, orkar inte! Sitter och kollar massa bilder från när jag var liten. Ett ord: Fyfan! Skäms.. värsta jag skådat i mitt liv.. hahahah funderade på att lägga ut några bilder men nej, aldrig.. Skämigt..

Nu har vi iaf rast, wihooo! :D Sen är de bara en timme kvar tills jag slutar! Älska livet.
Puss.

Chillar galet!

Sitter i skolan på lektionen med becca! fyfan vad brun hon är, avis! :O :( Hatar den här dagen.. Skönt att jag slutar 12 iaf, hihi! Vet dock inte vad som händer sen, förmodligen hem och sova! Sjukt trött. Men skulle igentligen behöva fixa lite saker, har stress. Aja back to work ;)
Puss.

Long dag!

Har precis duschat & käkat middag. Kan ju säga att detta har varit en grovt lång dag. Vaknade 150 ggr i morse med gick upp vid 2 typ. Hjälpte mamma hemma och sååååå, inget speciellt har väl direkt hänt ;) Nu sitter jag i vardagsrummet och checkar de okända. Internet har fuckat upp lite så de blir en update imorgon :)
PUSS.

England vs. Spanien!

I somras var jag i Spanien med syrran och familjen. De var bokstavligen de roligaste som jag gjort. De var varmt som fan mitt i natten. Jag och syrran gick och badade mitt i natten för att de var så varmt. Jag kan verkligen rekomendera att åka dit ifall ni vill festa och sola ;) De är helt klart de roligaste stället som jag har besökt. De finns också bra ställen där man kan fynda jättefina saker, hittade massor med väskor och smink när jag var där, sjukt nice!
(Jag beeeer, ignorera mig på denna bild, hahhaha)
Sen vare ju England också. Den staden är verkligen supermysig. Finner typ inte ord, hehe. Nej men de är verkligen ett ställe som bör besökas. Var där med M&M ;) i Höstas, haha. Vi åkte runt och mest kollade på saker. Finns mysiga gator som vi gick på, och shoppade gjorde vi också, dock inte så jättemycket men ändå ;) Vi var där tre dagar och de var perfekt :D
Puss.

Dagens Låt!


Tårarna bara rinner..

För jättelänge sen visade min Faster en video på youtube. Den handlar om 2 killar som tar hand om ett lejon och blablabla, sen släpper de ut honom i vildmarken. Efter 1 år bestämmer de sig för att åka tillbaka och hälsa på honom. Alla varnar dem för att Lejonet inte kommer komma ihåg honom, men trotts de åker de dit..
Kolla på den!!!
Kan inte sluta gråta.

Vill ha sommar nu!!!!!


Åh jag har precis..

Fått persienner till mitt rum, så nu kan de bli riktigt mörkt här, skönt som fan! Har alltid fått in solljus i mitt rum fast jag haft gardiner, lite irriterande, men nu bli de ändring på de ;)
För övrigt så har jag återigen inte planerat mitt kväll, hoppas de händer nått kul anyway :) Men ah ska fixa lite saker nu.
Puss.

Sitter hemma och..

Käkar. Var på promenad nyss med Roxy, skönt. Idag har de hänt fett mycket på inte så lång tid. Jag slutade vid 12, åkte till S&R:s skola och chillade lite där medans vi kollade på nån musikuppvisning. Sen rullade vi vidare till gallerian och fikade lite samt kollade i affärer, jag Chami och Sara gick till kicks och sminkade oss, sen mötte jag upp Andreas vid spendeln och vi tog en promenad igenom Gamla stan och sen drog vi till mig och kollade film :)
Ikväll vet jag inte vad som händer men de löser sig ;)
Puss.



FREDAG!

Så jävla nice, så jävla glad! Helg och allt, wihooooo!

Long day!

Sjukt lång dag, men har hunnit med fett mycket. Sluydae Halv 12 typ, så drog och mötte S & R i deras skola för att senare rulla vidare till Liljeholmen. Efter lite chill där drog jag och Sara till SATS och tränade lite, sen åkte vi och sola. Påvögen hem kom jag dock på att jag glömt mina nycklar hemma så kom inte in, såklart var brorsan hos sin kompis så fick lov att åka dit och hämta dem. Nu ligger jag helt utmattad i soffan och kollar serier. Lovely dag! 

Godnatt!

image description
Godnatt. Bjuder på en vacker bild med tjejerna idag ;)!

ÄR SÅ JÄVLA LACK!

Tror på riktigt jag kommer flipopa ur totalt snart, farsan klagar och skicker, morsan är ännu värre. Hon säger b.la. att hon kommer drabbas om jag inte har pengar och komme rmed så grovt sjuka exempel. Är så sjukt lack att jag inte vad vad. Jag ska redovisa vart alla mina pengar gått till. Hon tänker inte ge betala mitt gymkort för MINA pengar :s FYFAN vilket äcklig stil! Gash har bara lust att skrika.

Galna ideer!

Jag, Carro & Lucas sitter i klassrummet och fryser ihjäl oss, de är typ 3 plus.. utan att överdriva! Vi tycker vi ska få onepiece och fotöljer + filt och golvvärme om de ska vara så här kallt.. haha! Håller på att dö av garv. Fyfan vilka ideer man kommer på.
Aja snart är de Engelska, gaaaash vad jag inte pallar.. 3 timmar Engelska, gillas inte! Efter de blir de hem och plugga lite, men mer om de senare.
Puss.

Sitter och kör

Nån jäcla drwa something? Haha de är skittråkigt men aa, har iaf fått veta av folk att jag inte har en talang igon konst.. Jag ritar uppenbarligen förjälvligt. Aja min bästa talang är väl inte att gissa när de andra har ritat heller.. passar typ 24/4, hehhe!
Var och gymmade med Sara idag anyway, haha sämsta jag gjort x) Vi fattade inga maskiner, och de vi fattade orkade vi inte.. Beach 12 mmmm.

Roxanas vacka målning, kan ju säga att de inte var svårt att gissa vad de va iaf ;)

MOT SATS!

Update när jag kommer hem :)
Puss!

Videobomb!

HAHAH busiga vi är!
HAHAHAHAHHAHAHAHA finner inga ord.
HAHA fett söt jag är..
Ignorera slutet!

1 G mohhaa!

Puuuuuuh, nu har jag äntligen fått alla mina rester i Mediakomunikation klart, åh vad skönt! Spikat G! hahaha stolt :D NU är de bara resten av ämnerna kvar..
Lunch snart och sen har man bara 1 lektion kvar, sen blir de gymma i Liljeholmen med sara, nice! Är trött som fan dock och kommer ta de rätt lugnt på gymmet. Min fot blir dock bättre och bättre för varjde dag, snart kan jag gå normalt, hehe ;)
Puss.



Jag orkar inte mer.


Kom nyss ut..

ur duschen och håller på att göra en macka :) Ska lägga mig i soffan och glo på Tv ett tag. Blev inget gymma idag heller men imorgon såååå!
Btw så blir min fot värre & värre, nu har den blitt svullen också :( Aja får hoppas på att den blir bra snart, går som att jag har stukat den, haha.. Tar mig typ 10 minuter att gå 1 meter, love my life!
Update later!

Waynes coffee!

Var och fikade lite med Viktoria efter skolan eftersom vi sludae så tidigt ;) Har också kommit på värsta bästa grejen till Sara och Roxy födelsedag, mohahhaha! Detta kommer slå allt! Aja ville bara göra er lite nyfikna tjejer!
Anyway nu har jag kommit hem och ligger och tittar på serier!
Puss.

Redovisning, nej tack!

Sitter i skolan på lektionen, gaaaash vad tråkigt de är. Foto A, orkar inteee! Vi ska redovisa våra bilder från praktiken efter rasten, Vickan och jag är körda.. hehe! Aja efter skolan ska jag gymma med Sara eftersom de inte blev nåt igår :)
Puss!

En vacker dag..

Ska jag köpa en sån här.. De är bara en tidsfråga! Haha!

Ont som fan!

Blev ingen träning idag, men imorgon bär de av mot gymmet efter skolan! Dock är min kropp helt slut, har ont överallt och känner mig som 80, hahah men jag behöver bara vänja mig vid träningen så kommer de blir bättre sen! Wehoo!
Ska strax gå och handla lite åt farsan, sen blir de väl att mysa ner i sängen framför någon serie :)
Puss!

Klockrent!

HAHAHAHHAHAHHAHAH Såååååååååååå sant!
haha wtf..?

Sjuk?

Gaaash ligger i min säng och mår piss.. Får ta de lugnt som fan på gymmet. Typ gå på bandet eller cykla lite försiktigt ett tag. För jag vill verkligen inte bli värre än vad de var igår, min röst var heeeeelt förstörd :O
Aja ska käka lite nu sen får vi se hur dagen blir :)
PUSS!

Mot bussen!

Nu bär de av mot bussen för att möta upp Sara & Roxy vi ska hem till Ale, tjejkväll typ.. Fett taggad :D De kommer bli awesome!
Update senare/Imorgon.

Hemma från SATS!

Herreguuuuud, jag är helt slut, haha! Jag ocg Sara har börjat ett program för varje dag :D Haha de är fett kuuuul samtidigt som jag måste säga att man är helt slut efter nån timme där x) Men nu är vi äntligen igång, wehoooo!
HAHA, gammal bild!

Hemma!

Äntligen hemma! Mår fett illa, hahah x) Tog en dusch så de kändes lite bättre! Ska nog sova snart för ska möta sara vid 1 i valla tomorrow för att träna! <333333 haha, omg är sååå taggad! Kommer bli kul :) På kvällen ska vi hem till Ale med masssa brudar, kommer också bli sjuuukt kul! :D

Svar;

Är du kär i thenx?
Men nej absolut inte..
Om jag säger mjukisdress vad säger du då?
Att du har tråkigt..

Ska du och "thenx" kolla på the notebook tillsammans?
Men nej.. -.- kommer aldrig på fråga.

Har "thenx" fint skrik?
HAHHAHAH nej!!!!

Vilken e bästa filmen du vet?
Ehm.. kollar inte film typ, mest serier :)

Har du någonsin varit kär på riktigt?
Nej. Helt seriöst aldrig på riktigt.

Berätta något ingen vet om dig.
Att jag inte kan sova om jag är ensam i ett rum..

Grön mus eller röd mus?
Men ingen av mössen tack!


Billys pizza värmd i 2 minuter eller billys pizza värmd i 2 minuter och 15 sekunder
2!? Håller inte direkt koll, hahaha


Vatten eller mjölk?
Att dricka eller? 

Öst eller väst?
Åker hellre söderuuuut!

Skinka eller ost?
Ost for the win!

Ska du och thenx kolla the notebook tillsammans?
Men fucking neeej!!!

Varför är du så grymt snygg? ;)
HAHA carro <3<3<3

Kär? ;)
Ehm kär är nog lite överdrivet, haha :)





Hem till sara!

SÅ.. nu är jag klar och ska tagga till sara för att senare dravidare till fest i Farsta hos johan :) Kommer bli awesomeee! Glöm inte kolla era svar på frågestunden vid 22. ;)
Puss!



FRÅGESTUND!

Nu blir de ny frågestund här på bloggen. Fråga på om allt möjligt ni vill veta ;) Svarar imorgon klockan 22.
Puss!

Vinnarna :D

Rätt svar:
Vinnarna:
Sara!
Viktora!
Sen fler som kommenterade anonymn :)
Puss.

Gissa rätt och få en länk!

Vilken film tittar jag på? ;)
Ledtråd: De är en serie, svensk, visades förut på 4:an varje söndag ;)

Bilder som inte visats här!


Ett litet tips... hihihih


Godmorgon!

Har ni sovit gott?

RSS 2.0